Friss hírek a színpadon újraélesztett színésznő állapotáról

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Kara Tünde szívmegállás intenzív osztály újraélesztés Békéscsabai Jókai Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy próbán lett rosszul, és csak újraélesztéssel tudták megmenteni az életét. Most azonban jó hírek érkeztek Kara Tünde felől.

A Jászai-díjas színésznőt néhány hete újra kellett éleszteni, miután egy próbán rosszul lett és leállt a szíve. Kara Tünde állapota annyira szépen javul, hogy elhagyhatta a gyulai kórház intenzív osztályát, és már egy főváros közeli rehabilitációs intézetben gyógyul tovább – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

„Köszönöm szépen az érdeklődésüket, de nem szeretnék a feleségem egészségi állapotáról egyelőre semmit sem mondani. Ha valami közölnivalóm van ezzel kapcsolatban, akkor kiadunk a színházzal egy közleményt" – mondta a lapnak Czitor Attila, a művésznő férje.

Seregi Zoltán, a teátrum rendezője szerint is a gyógyulás útjára lépett a művésznő. „Tündinek szépen javul az állapota. Úgy tudom, a szülei Pesten élnek, s nyilván azért vitték fel Gyuláról egy fővároshoz közel lévő rehabilitációs intézetbe, hogy a közelükben legyen" – mondta Seregi.

Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház direktora tegnap járt bent a kórházban a színésznőnél. „Voltam már bent a kórházban, és beszéltem is az orvosaival. Pont most megyek be hozzá. Ennél többet csak akkor tudok mondani, ha beszéltem Tündivel" – mondta a színigazgató

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.