A Rékasi-baleset újabb szemtanúja szólalt meg: "Olyan volt, mint aki kómába esett"

Forrás: MTI/Manek Attila -
baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: tegnap délután súlyos motoros balesetet szenvedett Rékasi Károly. A színészt a Honvéd Kórházba szállították. Most egy újabb szemtanú szólalt meg, aki a baleset részleteiről mesélt. 

"Én értem hozzá elsőként, két fa között feküdt, letérdeltem hozzá, simogattam, nem mertem mozdítani (...) Bukósisak volt rajta, először fel sem ismertem, kit takar a rostély. Lélegzett, de beszélni nem tudott, nem moccant, nem is pislogott. Olyan volt, mint aki kómába esett" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő idős hölgy, aki a baleset helyszínével szemközti házban lakik. Egy másik szemtanú korábban arról beszélt, hogy megpróbálták stabilizálni Rékasi helyzetét és hívták a mentőket.

Forrás: MTI/Manek Attila

Rékasi éppen a tegnap reggeli Morning Show-ban nyilatkozott arról, hogy a fővárosban mindenhová motorral megy. "Motorral járok, mert nem lehet közlekedni Budapesten. Átérni a stúdió és a színház között, esetleg oda-vissza, autóval ez megoldhatatlan, így aztán motorral röpködöm" - olvasható a Bors cikkében.

A színészt a balesetet követően a Honvéd kórházba szállították, az állapotáról azonban a család kérésére nem adhat tájékoztatást sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény.

Molnár Anikó: "Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek"http://www.life.hu/drlife/20150629-molnar-aniko-evek-ota-panikbeteg-gyogyszerei-es-pszichologusa-nelkul-nem-birja.htmlÉvek óta küzd pánikbetegséggel Molnár Anikó, aki nem meri megkockáztatni, hogy ne szedje gyógyszereit. Dr. LifeOrigoDráma! Súlyosan megégett Michael Bublé kisfia http://www.life.hu/drlife/20150627-korhazba-kerult-michael-buble-kisfia-miutan-sulyos-egesi-seruleseket-szenvedett.htmlSúlyos égési sérüléseket szenvedett a világhírű énekes, Michael Bublé 22 hónapos kisfia, Noah. A sztár a történtekkor épp turnén volt. Dr. Life--Itt a vég? Hospice központba szállították Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150626-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanyanak-apolasat-hospice-kozpontban-folytatjak.htmlÚgy tűnik, már családja is kezd beletörődni, hogy meg vannak számlálva Bobbi Kristina Brown napjai. Whitney Houston lányát a család a napokban egy hospice központba szállítatta. Dr. Life--Műteni kellett VV Ádámot, annyira megvertékhttp://www.life.hu/drlife/20150627-megvertek-es-korhazba-kellett-szallitani-vv-adamot.htmlEgy balatoni diszkóban keveredett verekedésbe VV Ádám, akinek úgy ellátták a baját, hogy meg kellett műteni. Dr. LifeOrigoMár a légzés is nehezen megy Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/drlife/20150627-czeizel-endre-genetikus-kezelese-nem-hozta-meg-a-kivant-eredmenyt.htmlSajnos mégsem hozta meg a várt javulást Czeizel Endre harmadik kemoterápiás kezelése. A genetikusnak már a légzés is egyre nehezebben megy. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huNővé operáltatja szerelmét az arab milliárdoshttp://www.life.hu/drlife/20150625-tiffany-rose-davies-transznemu-szepsegkiralynot-nove-operaltatja-arab-milliardos-szerelme.htmlHamarosan férjhez megy az a 23 éves transznemű szépségkirálynő, Tiffany-Rose Davies, akinek nővé válására már így is rengeteget költött szerelme, egy arab milliárdos ingatlanfejlesztő. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.