Mentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. 

Edina a frissen élezett sövényvágóval vágta le kis híján az ujját. "Azt kiabálta, hogy azonnal hívjatok mentőt" – mesélte Roland a Borsnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

"Az anyósom sikított és kért, hogy ne nézzek oda, ugyanis rosszul leszek a vértől. Persze azonnal hozzá futottam, és láttam, hogy a feleségemnek, aki az életem értelme, fityeg az ujja. Azonnal hívtuk a mentőket" – mesélte a színész.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Pánikba estem, mi lesz, ha elvérzik? Kérdeztem a diszpécsert, mikor érnek ide, de csak annyit mondott, úton vannak, értsem meg, van fontosabb dol­guk is. Akkor zaklatottan megkérdeztem: mit csinálna, ha látná, hogy mindjárt leesik a felesége ujja? Azt válaszolta, ő el tudná látni. De én színész vagyok, nem orvos. Mivel bemutatkoztam, kértem, mondja meg a nevét, de nem volt hajlandó. A stílussal volt baj, meg sem próbált megnyugtatni, nem mondta, hogyan segíthetnék, csak hogy emelje fel a kezét. Kikeltem magamból, nagyon csúnyán beszéltem vele. Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat, pedig bármelyik férfi, aki aggódik a feleségéért, ezt tette volna. Huszonhárom perc múlva jött a mentő. Leszögezem, a mentőtiszt, az ápoló és a sofőr a mentőben kifogástalanul végezte a munkáját, köszönöm nekik. A röntgen kimutatta, hogy a sövénynyíró átvágta a csontot, ezért Edinát meg kellett műteni" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.