Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedett

sorozatsztár Leticia Calderón Esmeralda baleset kórházi ellátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. 

Egy telenovella forgatásán esett el a mexikói sorozatsztár, aki annak idején az Esmeralda megformálásával világhírnévre tett szert - számolt be róla a Bors. Leticia Calderónt állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba. A kollégái nagyon megijedtek, így rögtön mentőt hívtak Leticiához, akire ráparancsoltak, hogy ne mozogjon.

Az esetről így nyilatkozott a ma is dögös színésznő: "Nem tudom pontosan, hogyan történt. Csak arra emlékszem, hogy esés közben kitettem a kezem, hogy tompítsam az ütést, de a fejemet így is sikerült nagyon bevernem, hatalmasat koppant a földön. Félelmetes volt, és nagyon megijedtem, a fülemből ugyanis azonnal ömleni kezdett a vér, és kitört egy fogam is".

Az ijedtsége ellenére Leticia nem szenvedett súlyos sérüléseket, azonban néhány vizsgálatot még elvégeznének rajta az orvosok, így pár napig kórházban kell pihennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.