Még mindig küzd súlyos pajzsmirigy-betegségével Király Linda

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
betegség pajzsmirigy Király Linda hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már korábban is írtunk, pajzsmirigy problémákkal küzd Király Linda - ez az oka rohamos hízásának. Hiába diagnosztizálták nála a betegséget már több mint két és fél évvel ezelőtt, a gyógyulás még várat magára. 

"Ez sajnos egy hosszabb folyamat. Amióta teljes életmódváltásba kezdtem, pozitív úton haladok. Diétázom, és különböző gyógyteákat fogyasztok. Óriási odafigyelést igényel, de megéri.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Már most sokkal jobb a közérzetem, és az alvászavarom is kezd megoldódni." - mesélte Linda.

Jim Carrey szerint mérgezik a gyerekeket - a Twitteren üzent a világnakhttp://www.life.hu/drlife/20150703-jim-carrey-szerint-a-vedooltasokkal-mergezik-a-gyerekeket-a-twitteren-uzent-a-vilagnak.htmlItthon is megoszlanak a vélemények a gyermekeknek beadandó kötelező védőoltásokkal kapcsolatban. Egyesek szerint fontosak, hiszen ezek mellőzésével régen nem látott halálos kórok terjedhetnének ismét el, míg mások szerint ezek csak mérgek. Dr. Life--Ismét felütötte a fejét az ebola Libériábanhttp://www.life.hu/drlife/20150703-ismet-felutotte-a-fejet-az-ebola-liberiaban.htmlLibériában csütörtökön már egy harmadik embernél is kimutatták, hogy ebolával fertőzött. Mindezt két hónappal azután, hogy az országot az Egészségügyi Világszervezet ebolamentesnek nyilvánította - írja az MTI.Dr. LifeTragédia: kórházba szállították Vilmos hercegethttp://www.life.hu/drlife/20150624-tragedia-korhazba-szallitottak-vilmos-herceget.htmlKatalin hercegnő férje, a kis György és a nemrég született Sarolta édesapja nem bírt megbirkózni az elmúlt időszak súlyos lelki terheivel. Dr. Life--Félreértésen alapszik a paleolit étrendhttp://www.life.hu/drlife/20150518-felreertesen-alapul-a-paleolit-etrend-ami-atveres-az-osember-ota-vegbemeno-genmodosulasok-miatt.htmlA vitatott paleolit étrend, azaz a „paleó diéta” az evolúcióval kapcsolatos tévhiteken alapszik, és alaptalan feltételezéseken az ősemberek táplálkozásáról – állítja Marlene Zuk professzor, a Minnesotai Egyetem szakértője.Dr. LifeNem vállalta az agyműtétet Sarka Kata http://www.life.hu/drlife/20150518-nem-vallalta-az-agymutetet-sarka-kata.htmlSarka Kata fiatal és egészséges, de nem volt mindig így. A kétgyermekes édesanyát korábban nem kímélték az egészségügyi problémák, egyszer rossz minőségű mellimplantátumot kapott, máskor pedig egy gyulladás miatt majdnem agyműtétet hajtottak végre rajta. Kata eddig soha nem beszélt megpróbáltatásairól.Dr. Life--Bréking: Kiderült, a fény is hizlal!http://www.life.hu/drlife/20150517-egy-kutatas-kideritette-hogy-a-feny-is-hizlal.htmlA holland Leideni Egyetem Orvosi Központjának és az Akadémiai Orvosi Központ közös kutatásából kiderül, hogy a hosszas fénynek való kitettség súlygyarapodást okoz az egereknél.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.