Tanulj az önbizalomról a csúnya testi fogyatékossággal élő szépségkirálynőtől!

Forrás: Northfoto -
rendellenesség betegség szépségverseny szindróma szépség születési rendellenesség Kanada önbizalom láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isa-Bella Leclair, akinek betegségéből kifolyólag egyik lába nagyobb, mint a másik, tudja, miről beszél, amikor az önbizalom fontosságát hirdeti. Érdemes tanulni a testi rendellenességgel élő lánytól!

Az önbizalom fontosságát hirdeti, ezért még egy szál bikinire is levetkőzött Isa-Bella Leclair, akinek egy születési rendellenesség miatt az egyik lába kétszer nagyobb a másiknál.

Forrás: Northfoto

A 19 éves kanadai lánynak, aki az úgynevezett Parkes–Weber-szindrómától szenved, az a nem titkolt szándéka, hogy leszámoljon a szépségről alkotott téveszmékkel, és felhívja erre a ritka betegségre a figyelmet.

Parkes–Weber-szindróma: egy ritka, veleszületett állapot

A Parkes Weber-szindróma egy születési rendellenesség, amelyet a nagyszámú abnormálisan működő erek okoznak. A betegség sokban hasonlít a Klippel–Trénaunay-szindrómához, és a kezelésük is sokban megegyezik, a Parkes–Weber-szindrómás gyerekeknél azonban arteriovénás rendellenesség alakulhat ki, ami szívelégtelenséget is okozhat. A nem megfelelően kezelt PWS duzzanatot, vérzést, kapilláriselváltozást, foltokat okozhat a végtagokban, és mivel nagy mennyiségű vér áramlik az adott végtagba, a szívet is jobban megviseli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.