Acél Anna felgyógyult a rákbetegségből

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kispad híradós tévé rákbetegség parkoló Acél Anna gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híradós nehéz időszakon van túl, de végig hitt a gyógyulásba és ennek köszönhetően legyőzte a halálos kórt.

Acél Annát mostanában nem láthatjuk a képernyőn, de nem a betegsége miatt került parkolópályára. A híradós már meggyógyult, mégsem foglalkoztatják – írja a Hot!.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az első perctől hittem benne, hogy meggyógyulok. Voltak fájdalmaim, de nem látszott rajtam, hogy beteg vagyok, csak én tudtam, hogy baj van. Amikor a lányom sírdogált, mondtam neki, hogy meggyógyulok!" – kezdte Anna, aki már túl van a nehezén, már csak az bántja, hogy jelenleg nem dolgozik.

„A tévében a kispadra kerültem, és nem tudom, mi lesz. De amúgy minden a legnagyobb rendben" – tette hozzá.

Fejlődési rendellenességgel született Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150715-solti-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-fejlodesi-rendellenesseggel-szuletett-dongalaba-miatt.htmlSolti Ádámra születése után számtalan műtét várt, mert dongalábbal született.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huGyógyíthatatlan betegség végzett Cindy Crawford testvérévelhttp://www.life.hu/drlife/20150709-cindy-crawford-szupermodell-occse-leukemiaban-hunyt-el-jeff-csak-3-eves-volt.htmlA gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford a mai napig nem tudja feldolgozni az öccse halálát, akinél 2 évesen diagnosztizáltak leukémiát.Dr. Life--Börcsök Enikő két transzplantáción esett áthttp://www.life.hu/drlife/20150709-borcsok-eniko-a-vigszinhaz-szinesznoje-ket-transzplantacion-esett-at.htmlA Vígszínház sikeres színésznője mögött nehéz évek vannak, hiszen fiatal korától vesebetegséggel küzdött, aminek szervátültetés lett a vége.Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoHalláskárosító életmód, amiktől rohamosan romlik a füledhttp://www.life.hu/drlife/20150624-hallaskarosito-eletmod-amiktol-rohamosan-romlik-a-hallasunk.htmlKorábbi cikkünkben természetes gyógymódokat szedtünk csokorba, amelyekkel elmulasztható a fülfájás. A petrezselyem és a vöröshagyma a két legnagyobb kedvenc, de az örök klasszikus fokhagyma sem utolsó, ha arról van szó, hogy vissza akarjuk kapni a hallásunkat. A legjobb kezelés azonban itt is a megelőzés, vagyis ha nem hagyjuk, hogy a fülünkben elmérgesedjen a helyzet.Dr. Life--A hároméves kisfiú mindent megeszik, ami a keze ügyébe akadhttp://www.life.hu/drlife/20150716-ollie-cummings-haromeves-kisfiu-mindent-megeszik-ami-a-keze-ugyebe-akad.htmlOllie Cummings még csak három éves, de már 30 kiló. Egy beteség miatt állandó éhségérzet kínozza.Dr. LifeOrigoAmikor az izmok építése elfajul: a férfiak is testképzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20150715-izomdiszmorfia-testepites-sport-ferfi.htmlA szuper izmos test a férfiak non plus ultrája. Míg a nők gazella alakra vagy tökéletesen szálkásított testre vágynak, addig a férfiak minél nagyobbak akarnak lenni. Hulk és Arnold Schwarzenegger után szabadon. Mint a legtöbb túlzásba vitt dolognál, a rengeteg edzés esetében is nem csak komoly egészségi, de mentális problémák is kialakulhatnak, amelyeket sokszor észre sem vesz az illető. A történetünk Matthew sztorijával kezdődik, akit izomemberré való törekvése komoly függőségbe taszított.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.