Súlyosan megsérült George H.W. Bush egykori amerikai elnök

Forrás: AFP/Jim Watson -
nyakcsigolyatörés George H. Bush baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maine állambeli otthonában elesett és eltörte egy nyakcsigolyáját George H.W. Bush volt amerikai elnök - jelentette be szóvivője szerdán késő este.

A 91 éves politikus állapota stabil - jól van -, de nyakmerevítőt kell hordania - írta Twitter-profilján Jim McGrath. A szóvivő a CNN hírtévének nyilatkozva elmondta, hogy Busht egy portlandi kórházban ápolják, de ez várhatóan nem tart sokáig.

Forrás: AFP/Jim Watson

George H.W. Bush 1989 és 1993 között volt elnök. Egy második mandátumért is indult, de Bill Clintonnal szemben alulmaradt.

Halláskárosító életmód, amiktől rohamosan romlik a füledhttp://www.life.hu/drlife/20150624-hallaskarosito-eletmod-amiktol-rohamosan-romlik-a-hallasunk.htmlKorábbi cikkünkben természetes gyógymódokat szedtünk csokorba, melyekkel elmulasztható a fülfájás. A petrezselyem és a vöröshagyma a két legnagyobb kedvenc, de az örök klasszikus fokhagyma sem utolsó, ha arról van szó, hogy vissza akarjuk kapni a hallásunkat. A legjobb kezelés azonban itt is a megelőzés, vagyis ha nem hagyjuk, hogy a fülünkben elmérgesedjen a helyzet.Dr. Life--Amikor az izmok építése elfajul: a férfiak is testképzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20150715-izomdiszmorfia-testepites-sport-ferfi.htmlA szuper izmos test a férfiak non plus ultrája. Míg a nők gazella alakra vagy tökéletesen szálkásított testre vágynak, addig a férfiak minél nagyobbak akarnak lenni. Hulk és Arnold Schwarzenegger után szabadon. Mint a legtöbb túlzásba vitt dolognál, a rengeteg edzés esetében is nem csak komoly egészségi, de mentális problémák is kialakulhatnak, amelyeket sokszor észre sem vesz az illető. A történetünk Matthew sztorijával kezdődik, akit izomemberré való törekvése komoly függőségbe taszított.Dr. LifeThinkstockMinden percét Rékasi betegágya mellett tölti Pikali Gerdahttp://www.life.hu/drlife/20150716-minden-percet-rekasi-karoly-betegagya-mellett-tolti-pikali-gerda.htmlA Jóban Rosszban stábja mindenben segíti Pikali Gerdát, hogy a színésznő minél többet lehessen a súlyos balesetet szenvedett párja, Rékasi Károly mellett. Dr. Life--70 évesen is 50-nek néz ki: Különleges diétára esküszik Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20150715-michael-douglas-a-glutenmentes-dietara-es-etrendre-eskuszik.htmlA 70 éves színész mindenkinek előszeretettel ajánlja a gluténmentes diétát, amelynek hatásairól csak jót tud mondani.Dr. Life--5+1 természetes migrénűző módszerhttp://www.life.hu/drlife/20150713-migren-fejfajas-termeszetes-gyogymod-tippek.htmlRendszeresen fejfájás gyötör, olyannyira, hogy már a munkádra és a programjaidra sem tudsz koncentrálni? Mielőtt gyógyszerekhez nyúlsz, fogadj meg és próbálj ki párat a Life.hu tanácsaiból.Dr. LifeThinkstockA fesztiválos karszalagod fertőzöttebb, mint a romlott kajahttp://www.life.hu/drlife/20150713-fertozes-karszalag-fesztival-bakteriumok-buli.htmlA fesztiválokon kapott karszalagokat ajánlott a buli után levenni, hiszen komoly egészségromboló hatásai lehetnek. Szakemberek olyan belépőszalagokat vizsgáltak meg, amelyeket két éve hordtak viselőik. A vizsgálat végeredménye még a hozzáértőket is meglepte!Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.