Meghalt a tüdőrákos férfi, akit hónapokig nem kezeltek

halál diagnózis tüdőrák kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 62 éves gábortelepi férfi hónapokig nem kapott kezelést, miután diagnosztizálták tüdőrákját. Csak azután kezdték el gyógyítani, miután bemutatták egy tévés műsorban.

Az RTL Házon kívül című műsorában beszélt a férfi arról, hogy egyik vizsgálatról a másikra küldték, mígnem a daganata tovább nőtt. Az elmúlt hetekben kétszer megműtötték, de hiába, meghalt. Nem tudott felébredni a mélyaltatásból. Orvosa szerint addira már akkora volt a daganata, hogy rizikós volt a műtét. Tüdeje és keringése már nem tudott megfelelően működni. A férfi történetét a videóból ismerheted meg:

Dupla kézátültetést hajtottak végre a végtagvesztett kisfiúnhttp://www.life.hu/drlife/20150729-dupla-kezatultetest-hajtottak-vegre-a-vegtagvesztett-kisfiun.htmlAz Egyesült Államok legfiatalabb kettős kézátültetésen átesett páciense lett az a nyolcéves kisfiú, akinek korábban egy súlyos fertőzés miatt kellett amputálni a végtagjait.Dr. Life--Megdöbbentő! Naponta tízezer kalóriát vitt be szervezetébe a testépítőhttp://www.life.hu/drlife/20150729-kaloria-testepito-dobbenet-majrak-betegseg-szteroid.htmlDean Wharmby átlagos srác volt, aki az akkori férfiideál, Arnold Schwarzenegger hatására akart kisportolt testű lenni. Később bevallotta, hogy a megfelelő fizikumához eleinte szteroidokat használt, mondván akkoriban mindenki ugyanazt tette.Dr. LifeAFPNem tudod abbahagyni az evést? Lehet, hogy a hormonjaid a hibásakhttp://www.life.hu/drlife/20150728-ha-nem-tudod-abbahagyni-az-evest-lehet-hogy-nem-torkos-vagy-hanem-a-hormonjaid-a-hibasak.htmlA túlevés gyakran von bűntudatot maga után, de a kutatók most kimutatták, hogy a kelleténél több evést hormonális egyensúlyhiány okozhatja, nem pedig az, hogy a szemünk többet kíván, mint a hasunk.Dr. Life--Aki zenét tanul, annak a nyelvérzéke is jobb leszhttp://www.life.hu/drlife/20150728-aki-zenet-tanul-annak-a-nyelverzeke-is-jobb-lesz.htmlElég középiskolás korban elkezdeni a zenei oktatást, hogy pozitív hatásai érződjenek: ezeknek a fiataloknak a hallása és a nyelvi érzéke fejlődik ugyanis – állapítja meg a Northwestern University friss tanulmánya, amely a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) című szaklapban jelent meg.Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoÉlő adásban lett rosszul Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20150729-demcsak-zsuzsa-elo-adasban-rosszullett.htmlA műsorvezető be sem tudta fejezni a beszélgetést. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoAz elektromos cigaretta ugyanúgy függőséget okozhathttp://www.life.hu/drlife/20150729-az-elektromos-cigaretta-ugyanugy-fuggoseget-okozhat.htmlAz „e-cigiről” sokan állítják, hogy segít a hagyományos változatról történő leszokásban. A Chemical Research in Toxicology című szaklapban megjelent eredmények szerint azonban ugyanúgy függőséget okozhat.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.