Kezek és lábak nélkül született a lány, aki milliók példaképévé vált

Forrás: Facebook/Zuly Sanguino -
kezek nélkül példakép Zuly Sanguino fogyatékkal élők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül nehéz élete volt a kezek és lábak nélkül született fiatal lánynak, Zuly Sanguinónak, aki mára milliók példaképévé vált.

Nehéz és megpróbáltatásokkal teli évek állnak a 25 éves Zuly Sanguino mögött. A kolumbiai lányt, aki az úgynevezett tetra-amelia szindróma nevű ritka genetikai betegség következtében végtagok nélkül született, fiatalkora óta zaklatták, bántották.

Forrás: Facebook/Zuly Sanguino

Tinédzserkorában szexuális erőszak áldozata lett, 15 évesen pedig olyan mélyponton volt, hogy már csak az öngyilkosságot látta az egyedüli megoldásnak.

Nick Vujicic születésekor derült csak ki, hogy kezek és lábak nélkül jött a világra, bal lába helyén csupán két lábujj van. Iskolatársai sokat csúfolták, és sokáig nem nem is látta értelmét az életének. Nick mára több millió embert inspirál és motivál mindennap, mindemellett boldog édesapja kisfiának, Kiyoshinak, aki 2 évvel ezelőtt született meg.
Tanulj az önbizalomról a csúnya testi fogyatékossággal élő szépségkirálynőtől!http://www.life.hu/drlife/20150713-a-pozitiv-testkepet-hirdeti-a-szepsegkiralyno-akinek-ketszer-akkora-az-egyik-laba-mint-a-masik.htmlIsa-Bella Leclair, akinek betegségéből kifolyólag egyik lába nagyobb, mint a másik, tudja, miről beszél, amikor az önbizalom fontosságát hirdeti. Érdemes tanulni a testi rendellenességgel élő lánytól!Dr. Life--Brutálisan lefogyott Liam Neeson - Beteg lenne a világsztár?http://www.life.hu/drlife/20150728-liam-neeson-brutalisan-lefogyott-es-alig-lehet-raismerni.htmlSzinte alig lehet ráismerni a színészre, akiért egyre jobban aggódnak rajongói.Dr. Life--Szépség, más szemszögből - intim fotók fogyatékkal élőkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141002-fogyatekkal-elokrol-keszitett-intim-fotosorozatot-olivier-fermariello-olasz-muvesz.htmlAz olasz fotós, Olivier Fermariello a "Je t'aime moi aussi", azaz "Én is szeretlek téged" fotósorozata nem a megszokott szemszögből ábrázolja a szépséget. Projektjével bemutatja a fogyatékkal élők szexuális identitását, úgy, hogy saját otthonukban fényképezi őket, amíg a modellek napi rutinjukat végzik.Dr. LifeOrigoVagina kungfuval tartja karban magát a fitneszedző - Akár 15 orgazmust is képes átélni egymás utánhttp://www.life.hu/drlife/20150717-a-vagina-kung-fu-valtoztatta-meg-a-no-eletet.htmlSajátos módszerre esküszik Kim Anami, akinek nem csupán a testét, hanem a párkapcsolatát és a szexuális életét is megváltoztatta a vaginakungfu.Dr. Life--Mindenkinek van hőse - de kik a példaképei a hazai hírességeknek?http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141008-hazai-hires-emberek-elmeselik-kik-az-o-hoseik-pedagogusok-orvosok-es-egeszsegugyi-dolgozok-kozul.htmlMindenkinek az életében van egy-egy meghatározó személy, akire még hosszú évek múlva is nagy tisztelettel és hálával gondol vissza az ember. Lehet ő egy tanár, egy orvos vagy bármilyen egészségügyi dolgozó, aki sokkal többet tett érted vagy a családodért, mint ami elvárható lett volna tőle. Ezeket a hétköznapi hősöket ismeri el idén is a Richter Aranyanyu Díj. De nemcsak nekünk, hazai hírességeinknek is vannak példaképeik. Íme... Katz DávidFotó: Tuba Zoltán - Origo70 évesen is 50-nek néz ki: Különleges diétára esküszik Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20150715-michael-douglas-a-glutenmentes-dietara-es-etrendre-eskuszik.htmlA 70 éves színész mindenkinek előszeretettel ajánlja a gluténmentes diétát, amelynek hatásairól csak jót tud mondani.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.