Rékasi Károly: "Próbálok magyarázatot találni a miértekre"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
motorbaleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most engedték ki a kórházból, máris a motorozáson töri a fejét Rékasi Károly. 

Szerda reggel a a Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázsnak sikerült utolérnie telefonon az otthonában lábadozüó színészt. "Motorozni márpedig fogok. Amit összetörtem, nem is az enyém volt, hanem a barátom feleségéé. Gyakran kölcsönkaptam. Láttam róla videót, eléggé szutyok állapotban van" – mesélte Rékasi, és hozzátette, már szólt is a barátjának, hogy kezdjen neki motort keresni, egy sajátot. "Tudom, hogy jól tudok motorozni" - magyarázta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Belebolondulnék, ha fél évig nem állhatnék színpadra. Megpróbálok minél hamarabb újra használható állapotba kerülni. Vannak kis súlyzóim, gumiszalagom, amivel edzek, és gyógytornász is jár hozzám hetente kétszer. Sokszor éjszaka is tornázom, mert az alvással van még egy kis gondom. Csak egy- másfél órát tudok aludni, valami ébren tart, és le kell kötnöm magam. Egyébként rendben vagyok és próbálok magyarázatot találni a miértekre" - tette hozzá Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.