Peller Mariann babája már a startvonalnál áll

Forrás: Facebook/Fem3Café -
terhesség Peller Mariann beszélgetés videó napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar műsorvezető már izgatottan várja második gyermeke érkezését, akinek már a nevét is kitalálta. Egy reggeli műsorban mesélt terhességéről, valamint arról, hogyan viseli állapotosként a nyári forróságot.

Peller Mariann már a terhessége 8. hónapjában jár és nem szégyelli, nem egyszerű hónapok állnak mögötte, de ettől függetlenül alig várja, hogy megszülessen a második gyermeke. A kismamát a várandósság azonban ugyanúgy megviseli, mint az első babájánál, ehhez hozzájárul a nagy meleg is. Mariann már kisfiának is megmutatta, hogy mocorog a kistesója, és Kornélt teljesen megbabonázza kisöccse.

Forrás: Facebook/Fem3Café

A műsorvezető beszámolt a terhességgel kapcsolatos érzelmeiről és elmesélte hogyan készül fel a szülésre. A reggeli műsorban készült videó megtekinthető a Napidoktor.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.