betegség leukémia kórház rák Czeizel Endre súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romlott az állapota az évek óta leukémiával küzdő, világhírű genetikusnak, akit a napokban ismét kórházba kellett szállítani. 

Annyira legyengült Czeizel Endre szervezete, hogy néhány napja kórházba kellett szállítani - adta hírül a Blikk. A lap információi szerint a világhírű genetikus orvosai és családja mindent megtesznek azért, hogy Czeizel Endre minél hamarabb talpra álljon. A genetikust nem engedik telefonhoz, állapotáról azonban a családja nyilatkozott.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Egyelőre nem lehet tudni, hogy mekkora a probléma. Arról pedig nem szeretnék beszélni, hogy milyen kezeléseket kap jelenleg az édesapám" – mondta Czeizel Endre fia, Gábor.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, júniusban a genetikus úgy nyilatkozott, már légzés is nehezen megy neki, és harmadik kemoterápiás kezelése sajnos mégsem hozta meg a kívánt javulást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.