Így öleli egymást két, kar nélkül született lány - megható történet

2015.08.04. 07:44

A világ talán legmegindítóbb fotója készült el nemrégiben. Jessica Cox és Ruth Evelyne, a két kar nélküli lány nagy öleléssel adott egymásnak erőt. 

Ruth Evelyne karok nélkül született. Édesanyja, mikor megtudta, gyermeke nem pont olyan lesz, mint a többi, információk híján kutakodni kezdett az interneten. Ekkor olvasott először Jessica Coxról, a világ első, karok nélküli pilótájáról. Amikor Ruth már nagyobb lett, és egészséges karokról álmodozott, anyukája elhatározta, hogy elviszi lányát a pilótához, hátha sikerül lányának erőt merítenie abból, ha látja: más is él karok nélkül, sőt, a sikerhez nem feltétlenül van szükség minden egyes végtagra. Hat órát utaztak azért, hogy végre személyesen is találkozhassanak, de megérte: a két lány találkozása nagyon megható volt, mindketten mélyen megrendültek, és igazi szeretettel fordultak egymáshoz. Ölelésüket az édesanya megörökítette. A fotó pedig bejárta a világot. 
Forrás: Facebook / Jessica Cox
A találkozás nagyon jól sikerült. A kislányt teljesen feldobta, hogy megnézhette a különleges repülőgépet is. A látottak pedig elszántságot is adtak a hároméves Ruthnak, aki otthon azt is megtanulta, hogyan kell tárgyakat vinni, vagy kezelni az iPadet.
Jessica Cox és Ruth Evelyne: karok nélkül is lehet ölelniForrás: Jessica Cox / Facebook

A nagy alkalom Jessica Right-Footed című dokumentumfilmjének premierje volt. 


betegségsírásfogyatékosságöleléskarmegható