Brutális! Élve találták meg a babát, akit anyja lehúzott a vécén

baba vécé csecsemő Peking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élve találták meg azt a kislányt, akit édesanyja úgy akart eltűntetni, hogy lehúzta a vécén - adta hírül a Buzzfeed.com.

Az újszülött gyereket a sírása mentette meg. A rendőrök megtalálták, törülközőbe csavarták és azonnal kórházba szállították. A The Guardian szerint már stabil az állapota. Az anya után nyomozást indítottak.

Véres baleset: bedarálta egy kutya lábát a mozgólépcsőhttp://www.life.hu/drlife/20150805-veres-baleset-bedaralta-egy-kutya-labat-a-mozgolepcso-egy-szemtanu-a-kozossegi-oldalan-osztotta-meg.htmlEgy átlagos reggelnek indult, véres baleset lett belőle. Egy szemtanú, Bettina a közösségi oldalán osztotta meg, amit látott: hangos vonyítás, rémült sikolyok és vér. Sok vér. Dr. LifeÍgy öleli egymást két, kar nélkül született lány - megható történethttp://www.life.hu/drlife/20150804-igy-oleli-egymast-ket-kar-nelkul-szuletett-lany-jessica-cox-es-ruth-evelyne-meghato-tortenet.htmlA világ talán legmegindítóbb fotója készült el nemrégiben. Jessica Cox és Ruth Evelyne, a két kar nélküli lány nagy öleléssel adott egymásnak erőt. Dr. LifeOrigoÚj őrület: a terhességi csíkok elárasztják az Instagramothttp://www.life.hu/drlife/20150729-uj-orulet-a-terhessegi-csikok-elarasztjak-az-instagramot.htmlSzégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le, és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most ugyanezt. Dr. LifeThinkstockAz elektromos cigaretta ugyanúgy függőséget okozhathttp://www.life.hu/drlife/20150729-az-elektromos-cigaretta-ugyanugy-fuggoseget-okozhat.htmlAz „e-cigiről” sokan állítják, hogy segít a hagyományos változatról történő leszokásban. A Chemical Research in Toxicology című szaklapban megjelent eredmények szerint azonban ugyanúgy függőséget okozhat.Dr. LifeThinkstockBódi Sylvi kipróbálta a köpölyözést - hatalmas vörös foltok éktelenkednek rajtahttp://www.life.hu/drlife/20150721-bodi-sylvi-kiprobalta-a-kopolyozest-hatalmas-voros-foltok-ektelenkednek-rajta.htmlBódi Syvi, az egykori glammodell mindig szeret új és új dolgokat kipróbálni. Ezúttal a köpölyözést...Dr. LifeOrigoMiért eszünk többet, ha alkoholt iszunk?http://www.life.hu/drlife/20150711-miert-eszunk-tobbet-ha-alkoholt-iszunk.htmlCsaládi vagy baráti összejövetelek során szinte észrevétlenül fogynak a hamburgerek, szendvicsek, és egyéb kalóriadús ételek, főleg, ha mellé bőségesen el vagyunk látva alkoholtartalmú italokkal is. Tudósok nemrégiben annak jártak utána, miért van az, hogy az alkohol hatására többet eszik az ember, és meglepő eredményre jutottak.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.