Műmellű férfi, illegális fenékinjekció, Disney-száj - Hol ér véget a szépség határa?

műtét plasztikai beavatkozás injekció szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteges kitűnni akarás a tömegből, pszichológiai eset vagy hóbort? Mindenki más okból plasztikáztatja magát! A Life.hu összegyűjtött öt nagyon kirívó plasztikai esetet, amelyeknél a megváltozást kiváltó okok mind különbözőek voltak, bár némelyikkel kapcsolatban még mi sem térünk napirendre. 

Az önbizalomért bármit: Európa legnagyobb keblei

A Beshine művésznévvel haknizó nő az „Európa legnagyobb mellei” cím büszke képviselője. Komplexusai miatt kezdett plasztikáztatni, pályafutását eleinte B kosaras mellekkel kezdte. A végeredmény annyira lenyűgözte őt, hogy úgy döntött, nagyobb implantátumokat szeretne. Nos, a végeredmény önmagáért beszél: valószínűleg komplexusa alábbhagyott, de már klinikai eset lehet a hölgy, ha ekkora kebleket hajlandó volt bevállalni. Saját bevallása szerint nem szenved hátfájástól, csupán az zavarja, hogy nehezen talál magának megfelelő ruhát és a hason alvást is el kell felejtenie.

Beshine Forrás: beshine.com

J-Lo legnagyobb vetélytársa: 15 ezer dollár az illegális fenékért

Vanity Wonder, a fekete bőrű amerikai lány 15 ezer dollárért szúratott fenekébe és csípőjébe injekciókat. Mindent megtett annak érdekében, hogy tökéletes néger feneke legyen, ám egy kis hiba csúszott a gépezetbe: mint kiderült, illegális szerekkel kezelték őt, de szerencséjére életben maradt, és nem lettek tünetei. Szerencsésnek mondja magát…

Vanity Wonder Forrás: Twitter/Vanity Wonder

Vodka helyett tűszúrás: 100 ajak injekció a tökéletes szájért

A műkörmösként dolgozó, huszonéves Kristina Reire valószínűleg túlságosan is hatással voltak a Disney-mesék, ugyanis kedvenc figurájának, Jessica Rabbitnek eléggé megirigyelte telt ajkait. Az orosz nem volt rest, hogy az amúgy vékony ajkaiba százszor is szúrasson annak érdekében, hogy a rajzfilmfigura tökéletes hasonmása, valamint a világ legnagyobb szájú nője lehessen. Terve sikerült, a végeredményt itt sem firtatnánk!

Kristina Rei Forrás: Facebook/Kristina Rei

Bordák nélkül szebb az élet: a balkán Barbie

Az orosz Valeria Lukyanova nem csupán kék szeme és a platinaszőke haja miatt néz úgy ki, mint egy Barbie baba. Lehetetlenül vékony dereka mellé dús és feszes mellek társulnak, amelyeket valószínűleg sokkal inkább a plasztikai sebészeknek, semmint a genetikának köszönhet. Túlzott tökéletessége miatt egy ideig az is téma volt, hogy a lány nem is létezik valójában, és az egész egy átverés, de végül kiderült, hogy élő személyről van szó. Legújabb heppje, hogy szeretne izmosabb lenni, és egy leleplező videó is napvilágot látott róla.

Valeria Lukyanova Forrás: Instagram/valerialukyanova

Máskor inkább ne fogadj: férfi műmellel

Mi a legdurvább dolog, amit megtennél fogadásból? Leborotvált szemöldök, tetkó, mellbimbópiercing? Brian Zembic ennél is messzebb ment. 1996-ban egy barátjával, Jojóval a mellekről beszélgettek hosszasan. Ekkor barátja azt mondta neki, hogy 100 ezer dollárt kap, ha mellimplantátumokat rakat be magának, és egy évig azokkal éli mindennapjait. Időközben Brian komoly adósságot halmozott fel szerencsejátékai miatt, így ez volt az egyetlen esélye, hogy tartozásait lerendezhesse.

1996 októberében New Yorkba ment, hogy megműttesse magát, barátja a hírt meghallva 50 ezer dollárt ajánlott fel neki, hogy elvesse őrült tervét, de Brian ekkor már hajthatatlan volt. Az egy év letelt, és 1997-ben megérkezett bankszámlájára a fogadás összege. Több show-műsorban is részt vett, állítása szerint a mellei segítségével könnyebben tudott lányokat felcsípni. Nem is változtatott volna az állapoton, de tartott attól, hogy kislányát emiatt céltáblává teszi saját iskolájában, így megvált implantátumaitól.

Brian Zembic Forrás: reddit.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.