Lenyűgöző fotósorozat a modellről, aki elveszítette arca egy részét

Forrás: Facebook/Elizaveta Lowicz Bulokhova -
operáció állkapocs modell rákos megbetegedés műtét fotósorozat terhesség kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizaveta Bulokhova karrierje csúcsán és első gyermekével a pocakjában tudta meg: rákja van. A modell állkapcsának 95%-át el kellett távolítani.

Kemény időszak áll a most 25 éves Elizaveta Bulokhova mögött. A fotómodell, aki szerepelt már többek között a Harper's Bazaar és a Cosmopolitan címlapján, egy évvel ezelőtt vett észre egy csomót az állán.

Forrás: Facebook/Elizaveta Lowicz Bulokhova

Orvoshoz fordult, ahol több vizsgálat után csontszarkómát diagnosztizáltak nála. Ugyanebben az időszakban tudták meg férjével, hogy első gyermeküket várják.

Ő lehet az első plus size modell a csontsovány angyalok közötthttp://www.life.hu/trend/20150808-denise-bidot-lehet-az-elso-plus-isze-modell-a-victorias-secret-angyalai-kozott.htmlA legtökéletesebb alakú modellekről híres divatcég tényleg készen áll a plus size modellekre? Ez a lány szívesen vállalkozna, hogy megmutassa duci testét a Victoria’s Secret kifutóján.Trend--Már nem nyírja ki magát rendszeresen Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/drlife/20150806-fenyo-ivan-baleset-megvaltozas.htmlFenyő Ivánnal nagyot fordult a világ az elmúlt években. Videóban mondta el mennyire máshogy áll hozzá a korábbi szenvedélyeihez, valamint kifejtette véleményét a szerelemről is.Dr. LifeOrigoSütő Enikő nem tudott azonosulni a modellszereppelhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-suto-eniko-egykori-modell-manoken-egy-ideig-nem-tudott-azonosulni-a-modell-szereppel.htmlKi gondolná, hogy az egykoron sikeres manöken korábban úgy érezte, inkább jogászként szeretne dolgozni, mint modellként.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSokkoló! Megmutatta összeroncsolt testét a férfi, aki túlélte a nagaszaki robbanásthttp://www.life.hu/drlife/20150808-megmutatta-osszeroncsolt-testet-a-nyugdijas-aki-tulelte-a-nagasaki-robbanast.htmlA 86 éves Tanigucsi Szumiteru egyike volt azoknak, akik súlyos sérüléseket szenvedtek az 1945-ös Nagaszakiban történt atomrobbanás során.Dr. LifeOrigoHajléktalanból lett modell, most filmet forgatnak az életérőlhttp://www.life.hu/kult/20150731-mark-reay-hajlektalabol-lett-modell-majd-divatfotos-most-filmet-keszitenek-az-eletebol.htmlA most 56 éves Mark Reay 6 éven keresztül élt az utcán, onnan járt a fotózásokra, ahol a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt. Most filmet csinálnak az életéből.Kult--Ez az a szer, amitől mindenki átölelné a világothttp://www.life.hu/drlife/20150806-breaking-bad-zacher-gabor-toxikologus-szerint.htmlÓriási sikert aratott világszerte a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat. De vajon mennyire életszerű a történet? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.