Pacemakert kapott Terry Black

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black szívbetegség rák (betegség) transzneműség pacemaker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transzvesztita előadó évek óta súlyos betegségekkel küzd, állítja: csupán gyermekei tartják benne a lelket. 

A rákbetegséggel küzdő Terry Black nemrég egy pacemaker-beültetésen is átesett - írja a Kiskegyed nyimán a Blikk. "A lehetőségekhez képest jól vagyok, és továbbra is kitartóan küzdök. Danika és Fannika azt érdemlik, hogy felnőjenek addigra, amikor én már nem leszek. A gyerekeimnek még szükségük van rám!" - mondta el Terry, akit februárba ugyancsak a szívével műtöttek: hátsófali infarktusa volt.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Terry egyébként már többször beszélt arról, hogy a végrendeletét is megírta. "Mindenre felkészültem. Van végrendeletem, és hangfelvételre mondtam a halotti beszédemet is. Pontos elképzeléseim vannak a búcsúztatásomról, ha mégis úgy alakulna. Az urnám mellett például egy üres, piros párna lesz, amin a nem létező kitüntetéseimet láthatják majd" - mondta néhány hónapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.