Hatalmas mellek fél óra alatt - a legújabb plasztikai beavatkozás

Thinkstock -
mell plasztikai beavatkozás nők műmell plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új eljárásnak köszönhetően mindössze fél óra alatt hatalmas melleket kaphatunk. 

Dr. Norman Rowe a mellbimbók szélét érzésteleníti, majd fél liternyi steril sóoldatot fecskendez ezeken a területekben a mellekbe, lényegében tehát sós vízzel tölti fel a pácienseit. A beavatkozás egyetlen szépséghibája, hogy csupán 24 óráig élvezhetjük a hatását, hiszen a sóoldat fokozatosan felszívódik a véráramban.

Thinkstock


De akkor miért éri meg a közel 700 ezer forintos beavatkozás? Néhányan különleges alkalmakra, például esküvőkre, születésnapokra kérik a domborulatokat. Legtöbben viszont csak szeretnék megnézni, hogyan festenének "A" kosár helyett "C" -s mérettel, mert még nem biztosak benne, hogy szeretnék a tartós, szilikonverziót.

Döbbenetes: ilyen az, amikor egy színvak először lát színekethttp://www.life.hu/drlife/20150820-egy-szinvak-eloszor-lat-szineket-video.htmlCsodálatos videó.Dr. Life--Féreg költözött a nő szájába - undorító videó!http://www.life.hu/drlife/20150819-fereg-koltozott-a-no-szajaba-amit-az-orvos-kimutott-undorito-video.htmlA világ egyik legundorítóbb videójának lehettünk szemtanúi. Borzalmas képsorok, csak erős idegzetűeknek!Dr. LifeOrigoKinél szükséges a béltükrözés?http://www.life.hu/drlife/20150818-kinel-szukseges-a-beltukrozes-egy-uj-kutatas-megmondja.htmlAz Indianai Egyetem munkatársai egy új beosztást javasolnak, mely a korábbinál hatékonyabban döntheti el azt, hogy kinek van szüksége a diagnosztikus beavatkozásra.Dr. LifeOrigoAz öblítés árt a vaginánakhttp://www.life.hu/drlife/20150805-az-oblites-art-a-vaginanak-derult-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlA George Washington Egyetem munkatársai arra a következtetésre jutottak, hogy egyes, a hüvelyöblítést szolgáló egészségügyi termékek potenciálisan káros kemikáliák működését segítik elő.Dr. LifeThinkstockDurva baleset: faág fúródott a biciklista nyakábahttp://www.life.hu/drlife/20150805-faag-furodott-a-biciklista-nyakaba-mexikoban.htmlÚj-Mexikóban egy középkorú férfi mountain bike-ozás közben fennakadt egy faágon, amely a nyakába fúródott. A férfinek volt annyi lélekjelenléte, hogy nem húzta ki az ágat magából, helyette azonnal segítséget keresett.Dr. LifeBrutális! Élve találták meg a babát, akit anyja lehúzott a vécénhttp://www.life.hu/drlife/20150805-elve-talaltak-meg-a-babat-akit-anyja-lehuzott-a-vecen-pekingben.htmlÉlve találták meg azt a kislányt, akit édesanyja úgy akart eltűntetni, hogy lehúzta a vécén - adta hírül a Buzzfeed.com.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.