Rémisztő hír! Amal Clooney már csak 44 kiló

Forrás: Northfoto -
George Clooney soványság Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történhetett George Clooney gyönyörű feleségével? A hírek szerint nagy baj van az egészségével.

Amal Clooney állítólag már csak 44 kilót nyom. Egy amerikai pletykalap szerint nincs a legjobb viszonyban a Clooney-házaspár, Amal emiatt pedig már enni is képtelen. Egyesek arra gyanakodnak, hogy anorexiás lett az ügyvédnő.

Forrás: Northfoto

George Clooney dietetikust is fogadott felesége mellé, de egy dekát sem hízott, sőt, az eddig is pehelysúlyú Amal még tovább fogyott.

Te tudod, mennyi vitaminra van szüksége a gyereknek?http://www.life.hu/drlife/20150823-ennyi-vitaminra-van-szuksege-a-gyerekeknek.htmlA szervezet működésére nagy hatással vannak a vitaminok. A gyerekek fejlődésében, növekedésben még inkább fontos szerepet játszanak. De mégis mennyire van szükségük?Dr. LifeThinkstockHárom pénisszel született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150825-harom-penisszel-szuletett-egy-kisfiu.htmlKét rendes pénisze, és egy "csontos kis valamije" van a kétéves fiúnak, akit nemrég egy bombay-i kórházba vittek, hogy megműtsék rendellenes nemi szervei miatt.Dr. LifeThinkstockDurva tévedés! Eltávolították egy terhes nő méhéthttp://www.life.hu/drlife/20150824-eltavolitottak-egy-terhes-no-mehet.htmlEgy connecticuti nőgyógyász súlyos hibát követett el: eltávolította egy várandós nő méhét.Dr. LifeThinkstockEutanáziát kért az egészséges idős nő, hogy később ne kelljen magatehetetlenként élniehttp://www.life.hu/drlife/20150803-megolte-magat-az-idos-no-hogy-kesobb-ne-kelljen-magatehetetlenkent-elnie.htmlEgy svájci klinikán vetetett véget életének egy 75 éves hölgy. Bár egészséges volt, nem akart tovább élni.Dr. LifeThinkstockÚjszülöttet találtak a reptér vécéjében: Jók az esélyei!http://www.life.hu/drlife/20150731-ujszulott-eleteert-kellett-kuzdeni-a-muncheni-repter-vecejeben.htmlEgy utas talált rá a csecsemőre a müncheni reptér vécéjében szerda délután.Dr. LifeThinkstockCsak hazudta a blogger, hogy legyőzte a rákot - Sosem volt beteghttp://www.life.hu/drlife/20150727-sosem-volt-rakos-a-blogger-aki-annak-hazudta-magat.htmlHatalmas botrány robbant Ausztráliában! Kiderült, hogy Belle Gibson, aki azt állította, gyógyíthatatlan rákból épült fel, valójában sosem volt beteg.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.