Milliókat költött műtétekre anya és lánya, hogy úgy nézzenek ki, mint Katie Price

plasztikai műtét glamour modell Katie Price lány szépészeti beavatkozás anya mellműtét ajakfeltöltés sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kayla Morris szerint a rengeteg szépészeti beavatkozás csak még közelebb hozta őt édesanyjához.

Összesen 24 millió forintnank megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre anya és lánya, csak azért, hogy még inkább hasonlíthassanak kedvencükre, Katie Price-ra.

Forrás: AFP, Twitter/Kayla Jasmine

A most 20 éves Kayla Morrist 13 évvel ezelőtt nyűgözte le a glamour-modell egyik hasonmása, akkor határozta el, hogy amiben csak lehet, követi Katie-t: megnézte a tévéshow-ját, elolvasta az életrajzát, majd elkezdte másolni a kinézetét.

Kayla 17 éves kora óta egy sztriptízbárban dolgozott, az itt megkeresett pénzéből pedig nemcsak a saját műtétjeit fizette ki, hanem édesanyjáét is, később egy idősebb férfi pártfogoltjaként azonban már könnyebb dolga volt a rengeteg operációk finanszírozása.

Akik mindent bevetnek, hogy kedvencükre hasonlíthassanak

Nem Kayla és édesanyja lenne az első, akit a sebészkésig vitt egy sztár iránti rajongása. Korábban Claire Leeson költött milliókat arra, hogy Kim Kardashianra hasonlítson - nézd csak meg ITT, hogy sikerült neki! Lindsay Lohan féltestvére pedig híres családtagja kinézetére hajaz, ennek érdekében már öt szépészeti beavatkozáson esett át -kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.