Orvosi csoda: Így kapott 20 centiméteres hímvesszőt a férfi

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ollega -
pénisz műtét férfi baleset amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a 43 éves Mohammed Abadnak egy baleset miatt amputálni kellett a péniszét, de az orvosok egy új eljárás keretében egy 20 centis bionikus nemi szervet készítettek neki.

A férfit még gyermekkorában elütötte egy autó, ami több mint 180 méteren keresztül húzta őt magával. Három évvel ezelőtt az orvosok egy új módszerre hívták fel a figyelmét, amivel megkönnyíthetnék az életét. A karjáról bőrdarabokat kezdtek leműteni, melyből új péniszt készítettek neki. A műtét 11 órán keresztül zajlott a Londoni Egyetemen -írja a Sun.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ollega

Az új hímvessző pisilésre és szexre is alkalmas. Ha használni szeretné, be kell kapcsolnia egy gombot. A férfi elmondása szerint minél többet gyakorol, annál könnyebb a kezelése. Új nemi szervével ráadásul nemzőképes is maradt, hiszen a balesetben csak az egyik heréjét kellett amputálni.

Ez volt az első ilyen típusú műtét a világon, de az első pénisz transzplantációt márciusban egy dél-afrikai férfin már végrehajtották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.