Férje halálos betegsége adott értelmet Céline Dion legnagyobb slágerének

Forrás: AFP/John Shearer -
Titanic sajtótájékoztató betegség Las Vegas sláger művészet Céline Dion éneklés dalszöveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy férje újra torokrákkal küzd, az énekesnő nem állt színpadra. Tavaly augusztus óta most először lépett fel Les Vegasban, előtte pedig sajtótájékoztatót tartott.

A híresség, aki egy korábbi televíziós interjúban el is sírta magát, férje állapotáról vallott, és arról, hogyan értelmezte át mindez a saját művészetét.

Forrás: AFP/John Shearer

Célin Dion legnagyobb slágere, a My Heart Will Go On, ami a Titanic zenéje volt, teljesen új értelmet nyert az énekesnő számára. „A dalszöveg teljesen új megvilágításba került ebben a helyzetben. Sokszor énekeltem már, de most hirtelen értelme lett. Számomra egy egészen új dallá vált” - nyilatkozta.

Céline Dion: "A karjaimban akar meghalni a férjem"

Tavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Micsoda? Eltávolítják Kim Kardashian méhét?http://www.life.hu/drlife/20150828-kim-kardashian-mehet-lehet-hogy-el-kell-tavolitani.htmlKim Kardashian, aki éppen második gyerekét várja Kanye Westtől furcsa nyilatkozatot tett: lehet, hogy el kell távolítani a méhét.Dr. Life--Füstölő sztárok: akikről nem gondolnád, hogy dohányoznakhttp://www.life.hu/drlife/20150826-dohanyzo-sztarok-akikrol-eddig-nem-tudtad-hogy-sok-cigit-szivnak.htmlSzínészek, énekesek, tudósok, művészek: mi az egyik közös bennük? Munkájukból, társaságukból, életvitelükből kifolyólag a legtöbbjük dohányzik. Összegyűjtöttünk négy olyan sztárt, akikről ezt nem feltétlenül gondolnád.Dr. Life--5 dolog, amivel hatékonyabbá teheted az otthoni munkáthttp://www.life.hu/drlife/20150827-ezzel-az-ot-dologgal-jobba-teheted-az-otthoni-munkaval-toltott-napokat.htmlRugalmasabb munkaidő, több szabadidő, saját időbeosztás. Kecsegtetően hangzik, nem igaz? Mint sok dolognak, az otthoni munkának is megvannak a maga hátulütői. A Life.hu összegyűjtött 5 dolgot, amellyel hatékonyabbá tehető az otthoni munkavégzés.Dr. Life--Éden Beus milliókat költ feneke és melle felturbózásárahttp://www.life.hu/drlife/20150827-eden-beus-milliokat-kolt-plasztikai-sebeszre-feneke-es-melle-atszabasara.htmlA TV2 valóságshow-jából verekedés miatt kitiltott Éden Beus nem sajnálja a pénzt, főleg ha saját testéről van szó: milliókat költ ugyanis feneke és mellei átszabására.Dr. LifeOrigo5 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről http://www.life.hu/drlife/20150826-meglepo-ezeket-arulja-el-rolad-a-hajad-amiket-eddig-nem-is-gondoltal-volna.htmlFolyamatosan ritkuló, télen-nyáron is hulló haj? Tudtad, hogy a hajad nem csak rossz szokásaidról, de a betegségeidről is árulkodik? Összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amelyekről nem gondolnád, hogy a tincseid jelezni képesek.Dr. LifeThinkstockÚjra műteni kell Harangozó Terithttp://www.life.hu/drlife/20150827-harangozo-teri-enekesno-szivrohamat-kovetoen-jobban-van-de-egy-mutet-meg-var-ra.htmlAz ismert énekesnőt pénteken szállították kórházba szívinfarktussal, most pedig műtétre vár.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.