"Vékony vagyok, de igazi nő" - Kiakadt a modell, akit csontváznak tituláltak

modell kiakadás Genevieve Barker csontváz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási vita robbant egy fotó miatt: a 26 éves modell, Genevieve Barker tengerparti képére azonnal elkezdtek áradni a mocskolódó kommentek.

Brydie Mack fotós Instagram oldalára posztolta a Genevieve-ről készült képet, és hamarosan kommentlavina indult. Rengetegen javasolták a modellnek, hogy egyen egy burgert, mert úgy néz ki, mint egy csontváz. Többen gusztustalannak nevezték, meggyanúsították, hogy anorexiás. A modell most visszavágott és kiállt magáért.

Forrás: Instagram/Brydie Mack

Az ausztrál Daily Mailnek arról beszélt, hogy a túl testes és a túl vékony nők is kritikákat kapnak.

"Mikor a kövér nőket bátorítják, olyan szavakat használnak, mint "igazi nő", de a vékony lányoknak olyanokat kommentelnek, hogy egyen valamit, és gusztustalannak nevezik. Vékony vagyok, de igazi nő vagyok!" - nyilatkozta Genevieve, aki szerint azoknak, akik hangsúlyozzák, hogy a duci nők is csodálatosak, nem csak az egyik oldalt kellene biztatniuk.

"Régebben megalázva éreztem magam, és bűntudatom volt, hogy így nézek ki. Ez mostanra már nincs így. Keményen dolgozom az alakomért. Vékony vagyok alapból, de minden nap edzek, és olyan ételeket eszem, amelyek segítenek abban, hogy legyen energiám az edzésekhez és a hosszú fotózásokhoz" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.