Nemzőképtelen, de nem impotens Gáspár Győzike

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
nemzőképtelen impotencia klinika Gáspár Győző álom kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a csütörtök esti Frizbiben osztotta meg a közönséggel, hogy nem válhat valóra legnagyobb álma, mert nemzőképtelen.

Úgy látszik, nem érkezik újabb baba a Gáspár családba, mert az élő adásban bepisilő Győzike nemzőképtelen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hat évvel ezelőtt kezdődött minden, amikor fo­gyasztószereket szedtem, majd utána jöttek a nyugtatók, amelyeket a pánikbetegségemre kapok, és így már hatodik éve vagyok nemzőképtelen. Impotens nem vagyok, csak nemzőképtelen. Havonta egyszer járok kezelésekre Budára egy klinikára” – magyarázta megtörten a malacok fenekét puszilgató Gáspár Győző, majd azt is elárulta, hogy már régen le kellett tennie arról az álmáról, hogy újabb gyermeke születik.

A buli utáni evés sem ment meg minket a másnaposságtólhttp://www.life.hu/drlife/20150903-inkabb-igyunk-keveset-hogy-elkerulhessuk-a-masnapossagot.htmlKinek ne lenne ismerős a helyzet, amikor buli után betér egy vendéglátó egységbe és valamilyen étellel igyekszik azért tenni, hogy az alkohol „felszívódjon a szervezetében”? Egy friss kutatás szerint azonban ez nem elegendő, a másnapi macskajaj ellenszere igen egyszerű: kevesebb alkoholfogyasztás. Dr. LifeThinkstockA Pszichológus Pasi: a videójáték egyszerre függőség és segítséghttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-videojatekok-fuggoseget-okoznak-de-akar-a-droggal-is-osszekapcsolhatoak.htmlMagyarországon is egyre inkább előforduló jelenség a videójáték-függőség, ám vele együtt jár a sok káosz és félreértés is. Dr. LifeThinkstockFriss kutatás: A fogamzásgátló tabletta tényleg megelőzheti a méhrákothttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-fogamzasgatlo-tabletta-tenyleg-megelozheti-a-mehrakot.htmlA 20. század óta rengeteg nő szed fogamzásgátló tablettát. Egy friss kutatás kimutatta, a tabletta nem csak arra jó, hogy megelőzze a terhességet, de sokakat megmentett attól, hogy rákosak legyenek.Dr. Life--Egy egész család farkasember-szindrómában szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150903-egy-egesz-csalad-farkasember-szindromaban-szenved.htmlA 41 éves Jesus Aceves családjában közel harmincan farkasember-szindrómások, azaz egész testük szőrös. Hamarosan film is készül róluk.Dr. Life--Savval leöntött nő szerepel egy reklámbanhttp://www.life.hu/drlife/20150903-savval-leontott-no-szerepel-egy-reklamban.htmlA 18 éves Reshmát savval öntötték le. Soha többé nem lesz olyan az arca, mint korábban. Szereplésével reklám készült, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy fokozottabban kellene szabályozni a korrozív savak árusítását.Dr. Life--Súlyos hiba: hírlevélben tette közzé egy kórház 800 HIV-beteg nevéthttp://www.life.hu/drlife/20150902-sulyos-hiba-hirlevelben-tette-kozze-egy-korhaz-800-hiv-beteg-nevet.htmlHatalmasat mulasztott egy londoni kórház. Véletlenül ugyan, de kiadták 800 HIV-beteg személyazonosságát. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.