Egy hétig élt gyorskaján egy újságíró - A végeredmény őt is sokkolta

Forrás: Thinkstock -
teszt újságíró hamburger gyorsétterem egészségtelen életmód gyorsétel evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dialy Mail újságírónője arra volt kíváncsi, mi történik, ha egy teljes hétig csak gyortétteremben étkezik. Kísérlete döbbenetes változást okozott egészségi állapotán.

A híres Supersize Me című dokumentumfilmen felbuzdulva a Daily Mail újságírónője is úgy döntött, a saját bőrén teszteli, mi történik akkor, ha az ember 7 napon át gyorséttermekből szerzett finomságokat eszik.

Forrás: Thinkstock

A 24 éves Phoebe Jackson-Edwards a brit lapon részletezte étrendjét: eszerint nagyjából hamburgerből, sült krumpliból, pizzából, kebabból, szendvicsekből, rántott dolgokból és sok-sok diétás kólából állt a napi tápanyagbevitele.

A fiatal újságírónő leírja, előtte részt vett egy orvosi vizsgálaton, amelynek eredményeit később összevetették az egy hét múlva megismételt diagnózis értékeivel. Phoebe testzsírszázaléka eszerint átlagosan 2 %-kal emelkedett, a combján azonban megduplázódott, emellett pedig sokszor fáradtságra, kimerültségre panaszkodott, hangulatingadozásai voltak, miközben a haja és a bőre állapota is rengeteget romlott, mindkettő zsírosabbá vált.

Elmondása szerint a kísérlet hatodik napján szinte ölni tudott volna bármilyen zöldségért. Orvosa szerint kemény egy hónap edzéssel és egészséges étkezéssel tudja csak helyrehozni azt a kárt, amelyet teste ez alatt az egy hét alatt szenvedett.

Gyorséttermi koszttal fogyott le egy férfi

John Chisna 90 nap alatt fogyott 17 kilót. Hogy mit akart bizonyítani kísérletével? Kattints ide érte!
Vakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt a gyorsétterembőlhttp://www.life.hu/news/20150809-norvegiaban-kidobtak-a-vak-not-az-etterembol-mert-vakvezeto-kutyajaval-ment-be.htmlVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt és gyermekét egy gyorsétteremből Norvégiában. News--Vége van a nyárnak, őszi betegségek járnakhttp://www.life.hu/drlife/20150904-depresszio-allergia-es-gyomorpanaszok-kiserhetik-vegig-az-oszi-idoszakunkat.html„Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak”. Gyerekkorunkban Móra Ferenc versének felelevenítése vagy éppen megtanulása tudatosította bennünk a nyár végét. Felnőttként ezt leginkább a hűvösebb nappalok és éjszakák, valamint a hosszú ruhák előkerülése miatt vesszük észre. Na és persze ekkor kerülnek bizonyos betegségek igazán előtérbe. Lássuk, melyek ezek!Dr. Life--A gyorsételek sztárja lehet: készíts gombás-húsos derelyét!http://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140515-lazar-chef-sztarszakacs-a-gombas-husos-derelye-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár ChefOrigoA buli utáni evés sem ment meg minket a másnaposságtólhttp://www.life.hu/drlife/20150903-inkabb-igyunk-keveset-hogy-elkerulhessuk-a-masnapossagot.htmlKinek ne lenne ismerős a helyzet, amikor buli után betér egy vendéglátó egységbe, és valamilyen étellel igyekszik azért tenni, hogy az alkohol „felszívódjon a szervezetében”? Egy friss kutatás szerint azonban ez nem elegendő, a másnapi macskajaj ellenszere igen egyszerű: kevesebb alkoholfogyasztás. Dr. LifeThinkstockTizenhat éve gyorsételeken él a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131108-tizenhat-eve-csak-gyorseteleket-eszik-a-zoldsegektol-rettego-fiatal-no.htmlA testsúlya mindössze hatvankét kilogramm, a ruhamérete pedig tízes. Joggal gondolhatnánk, hogy Faye Campbell étrendjében előkelő helyen állnak a zöldségek és a gyümölcsök, de ő azt állítja, hogy már tizenhat éve hozzá sem ért ilyen ételekhez.Ez Zsír!--Pierce Brosnan balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150904-pierce-brosnan-balesetet-szenvedett-serules-van-a-homlokan.htmlA 007-es sem sérthetetlen, és ezt most egy fotó bizonyítja! Pierce Brosnant kisebb baleset érhette, hiszen egy csúnya seb éktelenkedik a homlokán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.