Ne! Fényevéssel akarnak fogyni a kínai nők

Forrás: AFP/PhotoAlto/Alix Minde -
táplálék napenergia veszélyes fogyás Hong Kong fényevés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hong Kong-i nők kitalálták, hogy a fénnyel való táplálkozás a legjobb fogyókúra. Szerintünk inkább a legveszélyesebb!

Hong Kong-ban lassan megszokott lesz a látvány, ahogy egymás mellett sorakoznak a diétázni vágyó nők, és a napba bámulnak. Elképzelésük szerint, ha elegendő mennyiségű napenergiát szívnak magukba, azzal teljesen kiiktathatják a hagyományos táplálkozást, ezzel pedig fogynak.

A kép illusztráció Forrás: AFP/PhotoAlto/Alix Minde

Mi nyugodt szívvel ezt csak indiai jógiknak merjük ajánlani, a napfénynek ugyanis rengeteg jótékony hatása van, de mindezzel együtt sem iktathatjuk ki a valódi ételek bevitelét.

Magyarországon is történt már tragédia abból, hogy a táplálékbevitelt teljes egészében napfényétkezésre cserélték. Néhány éve Lagzi Lajcsi életét is ez a fogyókúra sodorta súlyos veszélybe.

Tragédia! Kómában van a gyönyörű modell, Yfke Sturmhttp://www.life.hu/drlife/20150907-yfke-sturm-holland-modell-a-vicrorias-secret-angyala-komaba-kerult-egy-szorf-baleset-utan.htmlA 33 éves holland modell, akit a Victoria’s Secret kifutójáról is ismerhetünk, súlyos balesetet szenvedett. Akár le is bénulhat a szépség. Dr. Life--Rákkal küzd a Dallas Samanthája, Linda Grayhttp://www.life.hu/drlife/20150906-rakkal-kuzd-a-dallas-samanthaja-linda-gray.htmlA nagysikerű Dallas sztárja, Linda Gray újra rákkal küzd.Dr. Life--Nincs kómában Harangozó Terihttp://www.life.hu/drlife/20150905-harangozo-teri-enekesno-mar-nincs-komaban.htmlMegnyugtató hírt adott a népszerű magyar énekesnő állapotáról egy rokona.Dr. LifeOrigoVége van a nyárnak, őszi betegségek járnakhttp://www.life.hu/drlife/20150904-depresszio-allergia-es-gyomorpanaszok-kiserhetik-vegig-az-oszi-idoszakunkat.html„Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak”. Gyerekkorunkban Móra Ferenc versének felelevenítése vagy éppen megtanulása tudatosította bennünk a nyár végét. Felnőttként ezt leginkább a hűvösebb nappalok és éjszakák, valamint a hosszú ruhák előkerülése miatt vesszük észre. Na és persze ekkor kerülnek bizonyos betegségek igazán előtérbe. Lássuk, melyek ezek!Dr. Life--Ezek a jelek utalhatnak öngyilkos hajlamra a depressziós betegeknélhttp://www.life.hu/drlife/20150905-mi-utal-ongyilkos-hajlamra-a-depresszios-betegeknel.htmlSzakemberek szerint egyes viselkedéstípusok, például az autóvezetés közbeni idegeskedés, a hirtelen promiszkuitás, a nyugtalanság vagy éppen a kéztördelés depressziós embereknél az öngyilkosság kockázatára utalhat, de az is intő jel lehet, ha az illető hirtelen, impulzív döntéseket hoz anélkül, hogy azok következményeire gondolna.Dr. LifeThinkstockNeked vajon hány éves az agyad? Teszteld!http://www.life.hu/drlife/20150904-teszteld-az-agyadat-hany-eves.htmlIgaz vagy hamis? Válaszolj a következő 25 állításra, amiből megtudhatod, milyen állapotban van az agyad.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.