Erdőhegyi Brigitta roller forgatás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motoros rollerrel borult fel Erdőhegyi Brigitta egy műsor forgatása közben.

"Aznap két járműről is forgattunk, délelőtt egy női városi kisautóról, aztán következett egy motoros roller. Bár Tordai István műsorvezető szólt, hogy a kétkerekű járgány képes nagyon gyorsan elindulni, de nem gondoltam, hogy szinte ki fog lőni. Meghúztam a kart kattanásig, a roller pedig úgy megindult, hogy csak egy szökőkút fogott meg. Elestem, egy kicsit lehorzsoltam a lábam, a cipőmnek pedig megsérült a sarka. A stáb rögtön a segítségemre sietett, sőt István kárpótolt egy új cipővel is" - mesélte a Borsnak Erdőhegyi Brigitta, aki magassarkú cipőben próbálta ki a járgányt.

Forrás: Facebook/Erdőhegyi Brigitta

A műsorvezető, Tordai István örül, hogy nem történt komoly baj. "Bár furcsa látvány volt, ahogy egy fehér ruhás szőkeség kiabálva nekiszáguld egy szökőkútnak, de Brigi ügyes lány, nem lett nagyobb baj" - emlékezett vissza.

Havas Henrik durván beszólt Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-havas-henrik-musorvezeto-maris-beszolt-liptai-claudianak-mert-egyutt-ulnek-majd-a-tv2-sztarban-sztar.htmlÚjra egymás mellé ültetik a szókimondó műsorvezetőt és a csípős nyelvű színésznőt, ebből pedig már most problémák adódtak.TV + Sztárok--Pulóvert kötött Taylor Swiftnek egy lelkes rajongó http://www.life.hu/sztarok/20150907-taylor-swift-lathato-egy-kotott-puloveren-amelyet-egy-rajongojatol-kapott.htmlA világsztár egy olyan menő ajándékot kapott, amit bárki megirigyelhet. A kötött pulcsin nem más, mint az énekes képmása pillant vissza ránk. TV + SztárokOrigoSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoForgatáson sírta el magát Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-a-keresem-a-csaladom-musorvezetojekent-lilu-meghatodik-nehany-torteneten.htmlA Keresem a családom műsorvezetőjeként Lilu szomorú történeteket, emberi tragédiákat is megismerhet. TV + Sztárok--Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.