Újra kellett éleszteni egy francia férfit a Liszt Ferenc reptéren

Forrás: Thinkstock -
újraélesztés reptér Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután a reptér biztonsági őrei újraélesztettek egy férfit. 

Az idős francia utas a 2A terminál érkezési csarnokában esett össze; először az érkezési csarnokban dolgozó biztonsági cég munkatársai értek oda. Ők riasztották a mentőket, és rájuk várva felhelyezték a férfi testére a terminálban lévő félautomata defibrillátort - írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kiérkezés után a mentők megkezdték az újraélesztést, emellett szívmasszázst is alkalmaztak. A beteg hamarosan jobban lett, már kommunikálni is tudott. Mentőhelikopterrel a Honvédkórházba vitték, most már jobban van.

Amerikai legveszélyesebb embere szerint hallucinogénekkel gyógyítható a szorongáshttp://www.life.hu/drlife/20150918-az-lsd-akar-pszichoterapiakent-is-alkalmazhato-lehetne-nem-mindegy-a-mennyiseg-kutatas.htmlNéhány illegális szer, mint az LSD és a varázsgomba, segíthet a szorongásos tünetek és a poszttraumás stressz szindróma enyhítésében – állítja egy friss kutatás. Egy amerikai professzor korábban még egy ennél is meredekebb dolgot jelentett ki a szerekről.Dr. Life--Súlyos tüdőbetegsége miatt kezelik kórházban Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20150919-sulyos-tudobetegsege-bronchitis-miatt-kezelik-korhazban-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlAhogy már hírt adtunk róla, Törőcsik Mari kórházban van. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a szokásos kontrollra ment, ám kiderült, tüdőproblémái miatt kérte a kivizsgálását. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzerencsétlen baleset! Csontját törte a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150919--kevin-magnussen-eltorte-a-kezet-egy-biciklibalesetben.htmlNem utazott el csapatával Szingapúrba Kevin Magnussen, aki kedden eltörte a bal kezét egy kerékpárbalesetben.Dr. Life--Hogy függ össze a kemoterápia és a divat? Ez a rákos anyuka megmutatjahttp://www.life.hu/drlife/20150918-a-belrakkal-diagnosztizalt-anyuka-divattal-kuzd-a-rak-ellen.htmlA 33 éves Lisa Rossitert bélrákkal diagnosztizálták, megműtötték, majd kemoterápiás kezelést írtak elő. A nő a túlélésért küzdve a családján kívül talált még egy kapaszkodót: Kemo-outfiteket posztol az Instagramra.Dr. Life--Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Rékasi Károly: "A fájdalmaim még nem múltak el"http://www.life.hu/drlife/20150917-rekasi-karoly-szinesznek-meg-nem-multak-el-a-fajdalmai.htmlA színész 2 és fél hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. Bár egyelőre a gyógyulás szakaszában jár, ő maga bízik a mihamarabbi felépülésében, hiszen decemberre már komoly tervei vannak.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.