Betegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judit

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 média híradós Tények Vitányi Judit karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. 

A TV2 híradósa korábban a gitározásra tette fel az életét, ám egy súlyos ínhüvelygyulladás, melyet még az orvosok sem tudtak meggyógyítani, mindent megváltoztatott. Mivel a műtétet nem merte vállalni, úgy tűnt, soha többé nem gitározhat. Szüksége volt tehát egy B-tervre.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Hét­éves koromtól a zenei pályára készültem. Kétségbeestem. Most mi lesz? Az egyik ismerősöm azt javasolta, próbáljak meg a hangommal boldogulni. Így kezdtem el a televíziónál dolgozni. Közben végső elkeseredésemben természetgyógyászhoz fordultam. Ő derített fényt a candidára. Azt mondta, ott támadja meg a szervezetet, ahol az a leggyengébb. Kőkemény diétát írt elő, és szerencsére azóta már van két diplomám és számtalan koncert a hátam mögött" - mondta Vitányi Judit a Borsnak, aki hangsúlyozta: ez a betegség hozható kapcsolatba tehát azzal, hogy bekerült a médiába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.