Sallie Axl: „Műanyag zacskóban küldték el nekem a halott gyermekem"

Forrás: Facebook/Sallie Pryzbek Axl -
műanyag glamour modell halott doboz kislány vetélés gyermek zacskó kórház valóságshow-sztár magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg sokkoló történetét Sallie Axl brit valóságshow-sztár és modell, aki a nyáron veszítette el kisbabáját.

Műanyag szatyorban és dobozban adták át halott kisbabáját Sallie Axl valóságshow-sztárnak és glamourmodellnek – írja a Daily Mail a brit híresség Facebook-oldala alapján. A tetoválásairól ismert Axl közösségi oldalán számolt be horrorisztikus élményéről egy manchesteri kórházban, ahová vetélése után szállították.

Forrás: Facebook/Sallie Pryzbek Axl

Annyira undorító volt, hogy csak most először tudok róla beszélni" – kezdte történetét Axl, aki még képet is mellékelt az esethez. A 27 éves sztár a kórházi ellátással sem volt megelégedve: írása szerint nem elég, hogy nem sokkal azelőtt veszítette el kislányát, akinek a Nirvana nevet adta, de kis híján belehalt az intézmény figyelmetlenségébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.