Nem titkolja betegségét Kovács Áron műsorvezető

Forrás: viasat3 -
műsorvezető cukorbetegség Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 30 éve él együtt a cukorbetegséggel Kovács Áron, aki nemcsak, hogy nyíltan vállalja betegségét, azt is elárulta, hogy hogyan tud vele együtt élni.

Kovács Áron a Lurdy Egészségnapon műsorvezetőként és szervezőként is részt vesz, hogy megmutassa, a cukorbetegséggel is teljes értékű életet lehet élni.

Forrás: viasat3

"Szeptember közepén lefutottam a félmaratont, most pedig az októberi maratonra készülök. Az életemben a sport 30 éves korom óta fontos, és most, 42 évesen csúcsosodott ki. 42 kilométert kell ugyanis lefutnom egy hónapon belül. Nagyon izgatott vagyok, hiszen ez egy nagy falat, ráadásul nem sok cukorbeteg teljesítette, én magam kettőről tudok." - árulta el a műsorvezető, aki úgy véli, a cukorbetegség megtanította, hogyan irányítsa az életet, hogyan kontrollálja a testét. Megtapasztalta, mire van szüksége a szervezetének, hogyan kell egészségesen élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.