rehabilitáció baleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly még egy kis időt kér, mielőtt újra visszatérne a képernyőre és a színpadra. Bár hetekkel ezelőtt már a Barátok közt stúdiójában mesélt a visszatérésről és a tervekről, most még is újra kellett tervezni az elképzeléseit. 

A színész az RTL Klub Fókuszában mesélt arról, hogy orvosa egyelőre nem engedi dolgozni: öthetes rehabilitációra küldte. Rékasi elmondta, nagyon szeretne már forgatni és színpadra állni, de a legfontosabb, hogy meggyógyuljon, ezért megfogadta orvosa tanácsát, aki kijelentette, hogy a rehabilitáció alatt tilos dolgoznia. "Hiszek neki, hiszen megmentette az életemet. Elmondta, hogy milyen következmények várnak rám, ha nem veszem komolyan" - mondta.

"Egy vidéki városba küldenek el engem, az október 8-át követő 5 hétben, ahonnan azért szombaton és vasárnap hazajárhatok Gerdához, de minden reggel 7 órától délután 2-ig különböző gyakorlások követik egymást, bizonyos részük vízben, más részük pedig szárazföldön történik" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.