Lábak nélkül született modell bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen

rendellenesség modell sportoló Kanya Sesser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nincsenek lábak, nincsenek határok" - ez Kanya Sesser mottója. A lábak nélkül született lány modellkedik, gördeszkázik, és teljes életet él.

A 23 éves thaiiföldi Kanya Sessert amerikai szülők fogadták örökbe. Megtanult kezein járni, és gördeszkával gurult az utcán, ha hosszabb távra kellett eljutnia.

Már gyerekként is szeretett sportolni, a szabad levegőn lenni, sokat játszott társaival. Most modellkedéssel keresi kenyerét, szeretné ugyanis megmutatni a világnak, hogy a szépség relatív.

"Ezek a képek megmutatják az erőmet" - nyilatkozta. A Los Angelesben élő lány naptára tele van programokkal. Szinte megállás nélkül fotózásokon vesz részt. "Nem kellenek lábak ahhoz, hogy szexi legyek" - mondta a gyönyörű lány, aki szereti magában, hogy más, mint a többi ember.

Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Így simogatja magát Palvin Barbi – Forró videó!http://www.life.hu/trend/20151002-palvin-barbi-modell-videoban-simogatja-magat.htmlA L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadásának októberi számában Palvin Barbi lesz a címlapon. A fotózás mellé még egy dögös videót is készítettek a sztárról. Trend--Lily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-thttp://www.life.hu/trend/20151002-lily-donaldson-modell-mellbimboi-a-balmain-divatshowjan-a-parizsi-divatheten.htmlA divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját. Trend--Ultradögösen köszöntötte az októbert Király Lindahttp://www.life.hu/trend/20151002-kiraly-linda-enekesno-dogos-szelfivel-koszontotte-az-oktobert.htmlAz új hónap kezdete az énekesnőt is megihlette: szépséges szelfivel üdvözölte a napfényes október első napjait. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmasra nőtt Hódi Pamela feje - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20151001-hodi-pamelanak-berki-krisztian-kedvesenek-hatalmasra-nott-a-feje-mikozben-tupiroztak-a-hajat.htmlBerki Krisztián kedvese fodrásznál járt, ahol felturbózták a fizuráját. Trend--Dögösen érkezett könyve bemutatójára Cindy Crawford - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151001-cindy-crawford-dogosen-erkezett-oneletrajzi-konyve-bemutatojara.htmlA 49 éves modell megírta önéletrajzi könyvét, amit tegnap mutattak be. Cindy Crawford természetesen nagyon szexi szerelésben érkezett a nagy eseményre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.