Szívműtéten esett át a magyar filmrendező-producer, Kálomista Gábor

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
rendező film szívműtét producer Kálomista Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötvenegy éves producer jelenleg az egyik budapesti kórház intenzív osztályán fekszik.

"Jelenleg az intenzív osztályon vagyok. Köszönöm szépen a megkeresésüket, jól vagyok. Majd az orvosok eldöntik, hogy meddig kell még kórházban feküdnöm"mondta el a Blikknek Kálomista, és hozzátette, nem publikus, hogy mi baja volt a szívének.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezektől a technikáktól úgy alszol majd, mint a tejhttp://www.life.hu/drlife/20151002-aludj-jol-es-minosegit-ezektol-a-tippektol-jobb-almaid-lesznek-majd.htmlÉjjel forgolódsz, többször felébredsz és reggel fáradtabb vagy, mint amikor lefeküdtél előző este? A szemek alatti karikákat és táskákat elkerülheted, ha pár tippet megfogadva kezdesz bele az ugráló bárányok számolgatásába! Dr. Life--Csupán egy génre van szükségünk a fogyáshozhttp://www.life.hu/drlife/20150918-erre-a-genre-van-szukseg-a-vekony-alakhoz.htmlSok módja van annak, hogy megszabaduljunk a fölösleges zsírtól, a legtöbbjük diétával és edzéssel jár. Ám a tudósok azonosítottak egy olyan gént, amelyik erőfeszítés nélkül oldja meg mindezt. Dr. Life--Lábak nélkül született modell bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20151002-kanya-sessernek-a-lab-nelkul-szuletett-modellnek-semmi-sem-lehetetlen.html"Nincsenek lábak, nincsenek határok" - ez Kanya Sesser mottója. A lábak nélkül született lány modellkedik, gördeszkázik, és teljes életet él. Dr. Life--Esterházy Péter hasnyálmirigyrákkal küzdhttp://www.life.hu/drlife/20151002-esterhazy-peter-hasnyalmirigyrakkal-kuzd-a-goteborgi-konyvvasarra-irt-levele-szerint.htmlA Kossuth-díjas író nem tudott részt venni a Göteborgi Könyvvásáron, amelynek résztvevőit ezért írásban köszöntötte. A felolvasott levélben, ami ma az Élet és Irodalomban is megjelent, a hasnyálmirigyrákról ír. Dr. Life--Nem tudjuk, mi az, és még undorodunk is tőlehttp://www.life.hu/drlife/20151001-urticaria-vilagnap-a-csalankiutes-ami-barmikor-erinthet-teged-is.htmlIdén második alkalommal rendezték meg az urticaria nevű bőrbetegség világnapját. A szó hallatán elsőre sokszor csak pislogunk vagy bután nézünk, hiszen fogalmunk sincs arról, hogy mit jelent. A csalánfoltok bőrön való megjelenése ráadásul nem is egyedi dolog, hiszen bármikor bárkivel előfordulhat – és kiszámíthatatlan ideig tünetekkel járhat –, azonban a tudatlanságunk miatt mégis rosszul reagálunk rá. A témában több sztár is nyilvánosan felszólalt, valamint egy kampány kapcsán vállalták, hogy pár órára egy urticariás érintett bőrébe bújjanak.Dr. Life--"Táplálni a világot, energiát adni az életnek” - Valóban mindenhol tudatosan étkeznek?http://www.life.hu/drlife/20150929-elelmezesi-helyzet-ma-magyarorszagon-es-vilagviszonylatban.htmlMájusban kezdődött el a milánói expó, amelynek mottója "Táplálni a világot, energiát adni az életnek". A kreatív újrahasznosítás jegyében telik a rendezvény. De vajon mi a helyzet Magyarországon és a világon élelmezés terén? Utánajártunk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.