Szívbetegséggel küzd Ellie Goulding

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
szívbetegség orvos Ellie Goulding énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szőke énekesnő nem veszi komolyan az orvosai utasításait, és továbbra is pörgős hétköznapokat él, bár többek szerint már az életével játszik. 

Ellie Goulding slágereit milliók imádják világszerte, és a koncertjei minden alkalommal telt házasak. Tavaly szívproblémát diagnosztizáltak nála, amivel mostanáig nem is foglalkozott. A hírek szerint azonban az utóbbi hónapokban az állapota sokat romlott, és már a testedzésről is le kellett mondania - írja a Daily Star.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

"Kiderült, hogy szívproblémával küzdök, mely sokszor a turnéim alatt is gondot okoz. Bár nem vagyok rosszul, de elérkezettnek érzem az időt, hogy jobban kivizsgáltassam magam, mert nem akarok az életemmel játszani" - idézte az énekesnőt a lap.

Az orvosok már a konditerem látogatását is megtiltották neki, és a menedzsmentje felszólította, hogy mielőbb menjen vissza Angliába, és vizsgáltassa ki magát.

5 sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyraithttp://www.life.hu/drlife/20151005-catherine-zeta-jones-es-kurt-cobain-is-ugyanabban-szenvedett-bipolaris-zavaros-sztarok.htmlA depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket. Dr. LifeAFPKatalin hercegné depresszióshttp://www.life.hu/drlife/20151006-katalin-hercegno-depresszios-vilmos-aggodik-erte.htmlEgyre aggasztóbb hírek érkeznek manapság Katalin hercegné állapotáról, aki állítólag depresszióval küzd. Dr. Life--Tízből csak két ember szed gyógyszert: te is közéjük tartozol?http://www.life.hu/drlife/20151002-keves-gyogyszert-szedunk-es-akar-a-vegsokig-is-varunk-amikor-mar-keso.htmlA magyar akkor szed gyógyszert, ha már nagyon nagy a baj. Egyesek már szinte el is felejtik a gyógyszer szedését, hiszen csak a koleszterinükre kell, amiből egyhamar nem lesz probléma - szerintük. Dr. LifeThinkstockSavval akarta eltüntetni a tetoválását a lány - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151003-savval-akarta-eltuntetni-a-tetovalasat-a-lany.htmlOlcsó tetováláseltüntető, ún. triklórecetsavas szettet vásárolt a 23 éves Jessica Hardy. A lány egy szakítás után el akarta tüntetni a karjáról exbarátja nevét. Nagyon rosszul döntött. Dr. LifeOrigoSzívműtéten esett át a magyar filmrendező-producer, Kálomista Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20151003-szivmuteten-esett-at-kalomista-gabor-a-magyar-filmproducer-filmrendezo.htmlAz ötvenegy éves producer jelenleg az egyik budapesti kórház intenzív osztályán fekszik.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huLábak nélkül született modell bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20151002-kanya-sessernek-a-lab-nelkul-szuletett-modellnek-semmi-sem-lehetetlen.html"Nincsenek lábak, nincsenek határok" - ez Kanya Sesser mottója. A lábak nélkül született lány modellkedik, gördeszkázik, és teljes életet él. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.