Selena Gomez terápiára járt, mert többen lekövérezték

Forrás: AFP/David Buchan -
sértés súly Selena Gomez terápia lupusz énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnőt egy májusi útja során a reptéren kövérezte le több ott tartózkodó utas. A fiatal énekesnőt ez annyira megviselte, hogy sokáig orvosi kezelésre szorult.

Gomezről nemrég derült ki, hogy lupuszban szenved, amelyet kemoterápiával kezeltek. Ezért törölte két évvel ezelőtt ausztráliai és ázsiai turnéját. Most egy újabb titokra derült fény vele kapcsolatban, miszerint több korábbi, a súlyával kapcsolatos megjegyzés annyira szíven ütötte a sztárt, hogy csak a terápia segített rajta - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/David Buchan

Az énekes az utóbbi éveken felszedett ugyan néhány kilót, de még ennek ellenére is nagyon dögös. Bár a megjegyzéseket ma már kiheverte, azt egy nyilatkozatban elárulta, hogy élete eddig legnehezebb időszakán van túl, és akkoriban szívesen elküldött volna mindenkit a fenébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.