Fotókon dokumentálja mellei növekedését a transzszexuális nő

Forrás: Instagram/ Courtney Demone -
mell hormon hormonkezelés transzneműek transzneműség Courtney Demone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transzszexuális nő, Courtney Demone folyamatos hormonkezeléseket kap, hogy végre mellei nőhessenek. A testén végbemenő változásokat fotókon dokumentálja. 

A 24 éves, ausztrál tervező már nagyon várja, hogy végre látványos eredménye legyen a hormonkezeléseknek, amiket kap. Azt, hogyan változik a teste napról napra, mennyire növekednek a mellei, fotókon dokumentálja, melyeket közösségi oldalain oszt meg. Courtney Demone egyébként azt is elárulta, nagyon kíváncsi rá, mikor lesznek akkorák a mellei, hogy azokat a Facebook vagy az Instagram cenzúrázza majd.

Forrás: Instagram/ Courtney Demone

Akár egy falat kenyér, annyira hiányzik a lelkünknek a nyugalom – A lelki karbantartás jó szokásunkká válhat!http://www.life.hu/drlife/20151009-lelki-egeszseg-vilagnapja-foglalkozzunk-magunkkal-fontosabb-mint-hinnenk-szakerto.htmlA lelki egészség világnapját 1992 óta ünneplik minden évben, október 10-én a Lelki Egészség Világszövetsége kezdeményezésének eredményeképpen. A világnap célja a pszichológiai problémákkal élőkkel szembeni előítéletek elleni harc és lelkünkre való odafigyelés fontosságának tudatosítása. A Life.hu szakértője olyan technikákat is ajánl, amelyek a lelkünket illetően csodákra képesek! Dr. LifeThinkstock5 egészségi dolog, amit lecserélünk, pedig nem kellene!http://www.life.hu/drlife/20151009-normal-helyett-glutenmentes-szappan-helyett-kezfertotlenito-nem-tesz-jo-a-szervezetunknek.htmlA rossz szokásoktól megszabadulni, és egészségesekkel helyettesíteni őket, az első lépés az egészségi céljaink elérésére. Néha viszont a jobb választásoknak is van árnyoldaluk, és lehet, hogy egyáltalán nem tesz nekünk jót a váltás. Most szakértők árulják el az igazságot a leggyakoribb egészséges cserékről, hogy eldönthessük, mi segít a legjobban az egészségügyi céljaink elérésében Dr. Life--Súlyosan megsérült Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus focistájahttp://www.life.hu/drlife/20151010-alvaro-morata-a-spanyol-valogatott-es-a-juventus-focistaja-sulyosan-megserult.htmlPénteken a spanyol és a svájci válogatott kijutott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus játékosa azonban súlyosan megsérült.Dr. LifeAFPSelena Gomez terápiára járt, mert többen lekövéreztékhttp://www.life.hu/drlife/20151009-selena-gomezt-korabban-tobben-sertegettek-az-alakja-miatt-ezert-terapiara-jart.htmlA gyönyörű énekesnőt egy májusi útja során a reptéren kövérezte le több ott tartózkodó utas. A fiatal énekesnőt ez annyira megviselte, hogy sokáig orvosi kezelésre szorult. Dr. Life--Lehet, hogy az anorexiát a bélbaktériumok egyensúlyának felborulása okozza?http://www.life.hu/drlife/20151009-az-anorexia-oka-a-belbakteriumok-egyensulyanak-felborulasa-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb kutatás azt mutatja, hogy a táplálkozási zavarokban szenvedő betegek emésztőszervrendszerében a mikrobák kisebb és kevésbé változatos közössége található meg, mint az egészségesekben. Dr. LifeSzűréssel a mellrák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20151009-mellrakszures-fontossagat-nem-lehet-elegge-hangsulyozni-figyeljunk-magunkra.htmlAz emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében, de időben felfedezve jól gyógyítható. Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, fontos az emlőszűrés, és az, hogy figyeljünk oda önmagunkra.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.