Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-t

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt fenyegetés Angelina Jolie kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel.

A hírek szerint Brad Pitt elhagyja családját, ha a felesége nem kezelteti az anorexiáját, legalábbis ezzel fenyegette meg Angie-t. A színésznő már 40 kilót sem nyom, férje szerint a gyerekeiknek is nagyon rossz azt látni, hogy anyjuk betegesen sovány. Angelina mostanában a munkát is elhanyagolja, nem szerepel, és nem is rendez.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Egy ismerősük szerint Brad könyörög a feleségének, hogy legalább néhány kilót hízzon, mert nem akarja azt olvasni mindenhol, hogy a neje úgy fest, mint egy csontváz.

Albínók reflektorfényben – Elképesztő fotósorozat!http://www.life.hu/drlife/20151012-albinokrok-keszult-fotosorozat.htmlA másság megértése és elfogadása volt a célja a fotósnak, aki albínókról készített sorozatot. Dr. LifeOrigoÍgy tartja magát formában a szívdöglesztő Decker Ádámhttp://www.life.hu/drlife/20151009-vizilabda-vilagbajnok-decker-adam-vitaminokkal-tartja-magat-es-immunrendszeret-formaban.htmlA helyes világbajnok vízilabdázó, Decker Ádám keményen edz, versenyekre készül, fiatal sporttehetségeket mentorál, második diplomáját csinálja, júliusban pedig apuka lett. Ilyen aktív életmód mellett „kétméteres” immunrendszere bizony támogatásra szorul. Most megosztja velünk, hogyan tartja magát formában. Dr. Life--Gondoltad volna? A szieszta csökkenti a magas vérnyomást!http://www.life.hu/drlife/20151009-kutatasok-szerint-a-napkozbeni-pihenes-jot-tesz-a-vernyomasnak.htmlA sziesztázás csak egy szokás, vagy tényleg előnyös a hipertóniásoknak? Ezt a kérdést próbálta megválaszolni Dr. Kallistratos és kollégái. Kiderült, hogy azon jól kontrollált magas vérnyomásos betegek, akik délben hosszabb pihenőt tartanak, jobb vérnyomásértékeket érnek el, mint a többi hipertóniás beteg. Dr. LifeThinkstockSúlyosan megsérült Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus focistájahttp://www.life.hu/drlife/20151010-alvaro-morata-a-spanyol-valogatott-es-a-juventus-focistaja-sulyosan-megserult.htmlPénteken a spanyol és a svájci válogatott kijutott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Alvaro Morata, a spanyol válogatott és a Juventus játékosa azonban súlyosan megsérült.Dr. LifeAFPNoszály Sándor: "Erekcióm volt, és akkor tudtam: meggyógyultam"http://www.life.hu/drlife/20151012-noszaly-sandor-teniszezo-szakitasa-utan-mely-depresszioba-esett-es-impotens-lett-majd-erekcioja-utan.htmlAz egykori Nagy Ő Friderikusz Sándornak vallotta be, szakítása után mély depresszióba esett és impotens lett. Dr. LifeOrigoFotókon dokumentálja mellei növekedését a transzszexuális nőhttp://www.life.hu/drlife/20151010-courtney-demone-melleinek-novekedeset-fotokon-dokumentalja.htmlA transzszexuális nő, Courtney Demone folyamatos hormonkezeléseket kap, hogy végre mellei nőhessenek. A testén végbemenő változásokat fotókon dokumentálja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.