Noszály Sándor depresszió impotencia szerelem szakítás erekció teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő Friderikusz Sándornak vallotta be, szakítása után mély depresszióba esett és impotens lett.

Noszály Sándor megcsalta nagy szerelmét, Novák Henit, és mire észbe kapott, a lány elhagyta őt. Mély depresszióba esett, 12 napig nem aludt, majd hazajött és kórházban is kezelték.

"Meghülyültem! Hazajöttem és megcsaltam. Nem dobott ki utána, de vita közben azt mondtam neki: Ha nem tetszik, költözz el, nézd meg milyen nélkülem". Mire észbe kaptam, hogy mennyire szeretem, ő már döntött, és nem jött vissza" – mondta Sándor, aki nem tudta feldolgozni a történteket és mély depresszióba esett.

„12 napig nem aludtam, beleestem egy mély depresszióba, megszakadt a szívem. Az utolsó pillanatban Los Angelesben felszálltam egy gépre, és hazajöttem a János kórházba. Az volt a legfontossabb, hogy aludjak. Antidepresszánsokat szedtem, impotens lettem, aztán egyik este erekcióm volt és akkor tudtam: meggyógyultam, jól vagyok" – mondta a teniszező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.