Bátor, cisztás fibrózisban szenvedő nők fedték fel sebeiket

betegség fotósorozat cisztás fibrózis beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
77 cisztás fibrózisban szenvedő nőt fényképezett Ian Pettigrew, aki szeretné bemutatni, milyen gyönyörűek azok a nők, akik a szörnyű kórral harcolnak. 

A cisztás fibrózis egy súlyos, akár halállal is végződhető betegség, amely a tüdőt és az emésztőrendszert támadja. Ian Pettigrew Salty Girls című könyvébe készített fotókat 77 nőről, akik a kórral harcolnak. Jól láthatóak műtéti sebeik, hegeik. A fotós figyelemfelkeltésnek szánta a képeket, és célja, hogy pozitív női testképet közvetítsen velük.

Pettigrew elárulta, a modellt álló nők közül négyen már belehaltak a betegségbe, ötüket pedig intenzív osztályon ápolják.

Megrendítő fotósorozat!

/1510/Vag_n20151013125535

Döbbenetes! E.coli baktériummal volt fertőzött az online vásárolt anyatejhttp://www.life.hu/drlife/20151012-ecoli-bakteriummal-fertozott-volt-az-online-vasarolt-anyatej.htmlAkár halálos betegséget is okozhatnak azok a baktériumok, amelyeket online árult anyatejben találtak Nagy-Britanniában. Dr. Life--Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--"Reggel még rákos voltam, este már nem" - Megindítóan dokumentálta műtétjét a tévéshttp://www.life.hu/drlife/20151012-meginditoan-dokumentalta-mutetjet-a-teves-victoria-derbyshire.htmlA BBC műsorvezetője, Victoria Derbyshire mellrákkal küzdött. Emlőeltávolító műtétet kellett végrehajtani rajta. A bátor tévés a kórházból dokumentálta állapotát. Dr. LifeOrigoAzt hitte, csak meghúzta a vállát, de kiderült, rákoshttp://www.life.hu/drlife/20150930-azt-hitte-csak-meghuzta-a-vallat-de-kiderult-rakos.htmlJack Wellsnek, a 23 éves apukának fájt a válla. Azt hitte, meghúzta, esetleg egy ideg csípődött be, de az orvosok a lehető legrosszabb hírt közölték vele. Dr. Life--Lábak nélkül született modell bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20151002-kanya-sessernek-a-lab-nelkul-szuletett-modellnek-semmi-sem-lehetetlen.html"Nincsenek lábak, nincsenek határok" - ez Kanya Sesser mottója. A lábak nélkül született lány modellkedik, gördeszkázik, és teljes életet él. Dr. Life--Ördög Nóra pszichológushoz fordult: Élete legnehezebb időszakáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20150912-ordog-nora-pszichologushoz-fordult.htmlA kétgyermekes anyuka, Ördög Nóra rájött, pszichológushoz kell fordulnia problémáival. Nem először mesélt erről.Dr. LifeFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.