Hagyd otthon a cicifixed! – Ma van a nemzetközi melltartó nélküli nap

Forrás: Thinkstock -
mellrák melltartó nélkül melltartó Nap szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 13-a a melltartómentesség napja. Ünnepelj te is!

A National No Bra Day nem csupán arra buzdítja a hölgyeket, hogy ezen a különleges napon hanyagolják melltartóikat, hanem egy másik fontos ügyre is ráirányítja a figyelmet.

Forrás: Thinkstock

A National Day Calendar szerint ez a nap a mellrák elleni küzdelemre és a szűrővizsgálatokra is emlékeztet: sok mellrákból felépült nő ugyanis ragaszkodik a cicifixhez a műtét utáni protézisük miatt.

Ledobnád a melltartót? 5 tipp, amivel stílusos lehetsz

Úgy tűnik, az előformázott mellek ideje lejárt: újra divatba jöttek a melltartómentes hétköznapok. Nem szeretnél akkora feltűnést kelteni az utcán, mint a szupermodell Rosie Huntington-Whiteley? A Life.hu itt gyűjtötte össze a cicifixmentes öltözködés 5 alapszabályát.

Gigamellű szexbabává vált a szolid szépséghttp://www.life.hu/intim/20151002-victoria-wild-szexbaba-osszemeri-melleit-baj-angelikaval.htmlA 31 éves Victoria Wilde minden álma az volt, hogy úgy nézzen ki, mint egy guminő, amiért rengeteg pénzt el is költött. Intim--Kulcsár Edina melltartó nélkül is csodálatoshttp://www.life.hu/trend/20151009-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-miss-world-hungary-melltarto-nelkul-is-csodalatos.htmlA Life.hu riportere Kulcsár Edinával egy gálán találkozott. Nos, természetesen szemet szúrt neki, hogy a szépség a ruhája alatt nem viselt melltartót. Nézzétek! Trend--Szűréssel a mellrák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20151009-mellrakszures-fontossagat-nem-lehet-elegge-hangsulyozni-figyeljunk-magunkra.htmlAz emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében, de időben felfedezve jól gyógyítható. Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, fontos az emlőszűrés, és az, hogy figyeljünk oda önmagunkra.Dr. LifeThinkstock10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...Trend--Fotókon dokumentálja mellei növekedését a transzszexuális nőhttp://www.life.hu/drlife/20151010-courtney-demone-melleinek-novekedeset-fotokon-dokumentalja.htmlA transzszexuális nő, Courtney Demone folyamatos hormonkezeléseket kap, hogy végre mellei nőhessenek. A testén végbemenő változásokat fotókon dokumentálja. Dr. LifeOrigoEgy szál csipkemelltartóban sétálgatott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150908-rihanna-enekesno-atlatszo-csipkemelltartojabol-kilatszott-a-mellbimboja.htmlSimán kilátszott mindene a barbadosi énekesnőnek, aki mindössze egy átlátszó fehérneműt húzott hófehér farmeroverálja fölé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.