Újra mankóval jár Rékasi Károly

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
rehabilitáció orvos baleset Barátok közt mankó Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gyógyul olyan gyorsan Rékasi Károly, mint ahogyan azt remélte, Azt állítja, most már érti, miért mondtak neki az orvosai hosszú felépülési időt.

A Bors szerkesztőségébe olyan rémhírek jutottak el, hogy Rékasi állapota romlott, a térdét rögzítő csavarok a megerőltetés miatt eltörtek, újra két mankóval kell járnia, és hónapokat csúszik a felépülése. A rehabilitáción lévő színész a lap kérdésére ezt cáfolta, és elmondta, miként áll a gyógyulása: "Minden fém a helyén van, de az igaz, hogy vissza kellett vennem a két mankómat" - nyilatkozta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor az ember egy ilyen nagy baleseten van túl, és hetekig csak fekszik, akkor minden apró eredménynek örül. Például, ha kibírom egy napig fájdalomcsillapító nélkül, vagy ha tudok a lépcsőn közlekedni váltott lábbal. Piszkosul örültem, hogy ezeket meg tudom csinálni, de az én örömöm nem mindig esik egybe azzal, amit az orvosok látnak" - magyarázta. "Itt a rehabilitáción még annál is szigorúbb szabályok vannak, mint a kórházból kikerülve voltak. Pontos számításokat végeztek a lábam terhelhetőségére. Kiderült, a testsúlyom felét sem bírja még el. Az itteni orvos azt mondta, csak akkor dolgozhatok, ha nem­csak a saját belátásom szerint, hanem a vizsgálatok szerint is képes leszek normális tempóban, mankó nélkül járni" – mesélte.

"Amikor a baleset után azt mondták, hogy fél-egy év is lehet a teljes felépülés, olyan hosszúnak tűnt, és nem tudtam elképzelni, hogy én ennyi ideig pihenjek. Úgy gondoltam, már a rehabilitáció alatt is tudok dolgozni. Hát ezt az orvosok határozottan megtiltották" - nyilatkozta Rékasi és hozzátette, csakis akkor megy forgatni, ha az orvosok engedik.

Beszélni tanul az agy nélkül született kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151006-beszelni-tanul-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-jaxon-buell.htmlNemrégiben írtunk arról, hogy fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el, vannak, akik úgy vélik, el kellett volna vetetniük a szüleiknek a babát. Nos, a kis Jaxon, akinek nem jósoltak pár napnál többet az orvosok, most beszélni tanul. Dr. Life--Súlyos fájdalmakkal küzdött Tóth Gabi a Sztárban sztár adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20151005-sulyos-fajdalmakkal-kuzdott-toth-gabi-a-sztarban-sztar-adasaban-megserult-a-bokaja.htmlIlyen egy igazi profi. Senki, de tényleg SENKI nem vette volna észre, hogy Gabi fájós lábbal nyomta végig a vasárnap esti produkcióját. Dr. LifeOrigoSchuster Lóri: "Durván szét van nyílva a hasfalam"http://www.life.hu/drlife/20151003-schuster-lori-hasfalmutetre-var.htmlMárciusban életmentő műtéten esett át a zenész, június végén pedig daganatos betegsége miatt. eltávolították a fél máját. Szeptember közepére irányozták elő a hasfal-helyreállító műtétet, de ezt végül nem vállalta, speciális fűzőben él. Dr. LifeOrigoAki magas, nagyobb az esélye a rákrahttp://www.life.hu/drlife/20151003-aki-magas-nagyobb-az-eselye-a-rakra.htmlÖsszefügghet a testmagasság és a rák kockázata - erősítette meg a korábbi elméletet egy svéd kutatás, mely ötmillió ember adatait elemezte, adta tudtul az MTI. Dr. Life--Nem dolgozhat még Rékasi Károly - Se képernyő, se színpadhttp://www.life.hu/drlife/20150928-rekasi-karoly-ot-hetes-rehabilitaciora-megy.htmlRékasi Károly még egy kis időt kér, mielőtt újra visszatérne a képernyőre és a színpadra. Bár hetekkel ezelőtt már a Barátok közt stúdiójában mesélt a visszatérésről és a tervekről, most még is újra kellett tervezni az elképzeléseit. Dr. Life--Savval akarta eltüntetni a tetoválását a lány - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151003-savval-akarta-eltuntetni-a-tetovalasat-a-lany.htmlOlcsó tetováláseltüntető, ún. triklórecetsavas szettet vásárolt a 23 éves Jessica Hardy. A lány egy szakítás után el akarta tüntetni a karjáról exbarátja nevét. Nagyon rosszul döntött. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.