Súlyos balesete után nem sokkal már színpadra állt Papadimitriu Athina

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színpad Papadimitriu Athina baleset mankó Thália Színház előadás Nemzeti Vágta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal a fellépése előtt még orvosnál volt, másnap pedig már hatalmas tapssal jutalmazták a görög származású színésznő játékát a Thália Színházban bemutatott Színezd át, Somnakaj című roma musical előadása után.

Ahogy a Life.hu megírta, Papadimitriu Athina a Nemzeti Vágtán szenvedett nyílt lábszártörést, ám még a balesete sem tudta megakadályozni abban, hogy a Thália Színház színpadára lépjen.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Görög származású vagyok, az elfogadást, egymás kultúrájának ápolását a nemzetiségek saját identitásának megtartása mellett különösen fontosnak tartom, ezért ezt az előadást nem tudtam volna kihagyni.

Hihetetlen! Újra mosolyog a kisfiú a "belső lefejezéses" brutális autóbaleset utánhttp://www.life.hu/drlife/20151005-ujra-mosolyog-a-kisfiu-az-ugynevezett-belso-lefejezeses-brutalis-autobalesete-utana.htmlSzinte senki sem hitte, hogy életben maradhat az a 16 hónapos gyermek, aki pár hete brutális autóbalesetet szenvedett. Mára azonban mosolyogni is tud. Dr. Life--Morbid humor: Árpa Attila balesetet akart okozni?http://www.life.hu/sztarok/20151011-arpa-attila-futoversenyzok-elutesevel-viccelodott.htmlA délutáni jótékonysági futóverseny miatt bedugult Budapest, és sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is - írja az Origo. TV + Sztárok--Szörnyű játszótéri baleset: egy hinta ölte meg az ötéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150921-jatszoteri-baleset-poracon-egy-hinta-olt-meg-egy-ot-eves-kisfiut.htmlEgy faszerkezetű hinta omlott össze és temetett maga alá egy ötéves fiút Szlovákiában. A gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. News--Nemzeti Vágta: 12 ország legjobb lovasai a PreVital Nemzetközi Futamonhttp://www.life.hu/kult/20150919-szeptember-19-es-20-kozott-immar-nyolcadszor-rendezik-meg-a-hosok-teren-a-nemzeti-vagtat.htmlSzeptember 19-20. között immár nyolcadszor rendezik meg a Hősök terén Magyarország legnagyobb kulturális, turisztikai, gasztronómiai és történelmi településfesztiválját, a Nemzeti Vágtát. Az egyedülálló lovas ünnep már az induláskor átlépte az államhatárokat, és fogadott lovasokat a történelmi Magyarország területéről.KultOrigoPapadimitriu Athinát lányai ápolják nyílt lábszártörése utánhttp://www.life.hu/drlife/20151001-papadimitriu-athina-szineszno-mar-mankoval-jar-lovasbalesete-utan-ahol-nyilt-labszartorest.htmlA színésznőnek, aki bár az öngyógyítás híve, lovasbalesete után kénytelen volt beleegyeznie a kórházi kezelésekbe. Papadimitriu Athinát pedig az orvosok mellett lányai ápolják. Dr. Life--Leesett a lóról, kórházba kellett szállítani a Nemzeti Vágta egyik indulójáthttp://www.life.hu/news/20150921-csiki-arpad-a-nemzeti-vagta-egyik-induloja-leesett-a-lorol-es-korhazba-kellett-szallitani.htmlA fejsérüléseket szenvedő lovast a baleset után azonnal kórházba szállították.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.