"Rám tört egy remegés, halálfélelem" - Szulák Andreát pánikrohamok gyötrik

pánikroham stressz Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szulák Andrea különvált gyermeke apjától, és mára egyedül neveli a kislányát. A stressz azonban már korábban sem kerülte el.

Úgy tudni, orvos segítségét kérte Szulák Andrea, amikor felismerte, bizony komoly gondjai vannak. Háromszor tört ugyanis rá pánikroham.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nekem összesen háromszor volt ilyenem, és nagyon megijedtem, amikor először történt velem, mert én azért egy erős lány vagyok, nem is nagyon szoktam nagy hisztit csinálni a fizikai tüneteimből. Közvetlen egy nyaralás előtti nap, amikor már gyakorlatilag csak be kellett ülni az autóba és elindulni, rosszul lettem, otthon. A kertben.

Rám tört egy remegés, halálfélelem, hideg veríték és egy kontrollálhatatlan sírógörcs, amikor úgy sírsz, hogy nem akarsz sírni, csak spriccelnek a könnyeid. Nagyon megijedtem, szóltam a páromnak, vigye be gyorsan a házba a gyereket, nehogy észrevegye rajtam, hogy valami baj van" – árulta el titkát Szulák Jakupcsek Gabriella, Csak semmi pánik című Ridikül adásában.

"Pihegtem ott egy darabig, aztán valahogy összeszedtem magam, és nem tudtam, hogy mi ez. Arra gondoltam, hogy biztos ideges vagyok a másnapi út miatt, mire ott leszünk, nem lesz baj" - emlékezett vissza Andrea. A baj azonban ismét felütötte a fejét, a nyaralás alatt és utána is hasonlóan rosszul érezte magát.

Saját bevallása szerint azért volt fura, mert egyszer sem érte őt előtte stressz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.