30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség fogyás pajzsmirigy Zanzibár Terecskei Rita pajzsmirigy-túlműködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. 

Pajzsmirigy-túlműködést diagnosztizáltak az orvosok a Zanzibár énekesnőjénél, akinek a betegség miatt ingadozott a súlya az utóbbi években. Rita ugyanis az orvosi vizsgálatok után gyógyszeres kezeléseket kapott, ami miatt hízásnak indult: 70 kiló lett. "Már depressziós tüneteket is produkáltam. Sokszor voltam rosszul a színpadon is" - mondta, és azt is elárulta, azóta újra drasztikusan csökkent a súlya.

Rita egykor így nézett ki, ma már sokkal vékonyabb Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Idén 46 kilóra fogytam (...) De szerencsére elindultam fölfelé, lassan elérem az 50 kilót, ami nagy eredmény. Kétféle gyógyszert szedek: szívritmus-szabályozót, és kaptam radiojódot is. Most nem vagyok gyenge, étvágytalan és fáradékony.Mivel nem mindegy, milyen a fizikai állapotom, az orvosom állandó kontroll alatt tart" - mondta az énekesnő.

Meghallotta kislánya hangját és kinyitotta szemét a kómában fekvő apahttp://www.life.hu/drlife/20151012-a-komaban-fekvo-apa-kislanya-hangjara-nyitotta-ki-a-szemet.htmlA kétgyermekes édesapa, Gábor már egy hónapja kómában van, miután szeptemberben autóbalesetet szenvedett és súlyosan megsérült a feje. Először kislánya hangját hallva reagált a külvilágra. Dr. LifeThinkstockFotókon dokumentálja mellei növekedését a transzszexuális nőhttp://www.life.hu/drlife/20151010-courtney-demone-melleinek-novekedeset-fotokon-dokumentalja.htmlA transzszexuális nő, Courtney Demone folyamatos hormonkezeléseket kap, hogy végre mellei nőhessenek. A testén végbemenő változásokat fotókon dokumentálja. Dr. LifeOrigoBetegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--Rejtélyes betegséggel küzd a Dr. Csont sztárja, David Boreanazhttp://www.life.hu/drlife/20150920-david-boreanaz-a-dr-csont-sorozat-seeley-boothja-megbetegedett.htmlAz egyik főszereplő, David Boreanaz rejtélyes betegsége árnyékolja be a sorozat legújabb részeinek forgatását. A sármos színész miatt át is kellett írni a forgatókönyvet hollywoodi források szerint. Dr. LifeOrigoCukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Ez a három szokás boldogabbá fog tennihttp://www.life.hu/drlife/20150821-ime-harom-szokas-ami-boldogabba-tesz-a-kutatok-szerint.htmlAz elmúlt évek kutatásai alapján elkészült a lista, amelyen azokat a szokásokat sorolták fel, melyek a boldog emberek sajátjai. Íme, három közülük. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.