Drew Barrymore őszinte vallomása a férjéről: "Nem volt szerelem első látásra"

Forrás: AFP/Robyn Beck -
házasság interjú őszinteség szerelem Drew Barrymore kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták.

A 40 éves, még mindig csodásan kinéző színésznő egy interjúban mesélt arról, hogy eleinte észre sem vették egymást jelenlegi férjével, Will Kopelmannal.

Drew Barrymore és férje, Will Kopelman Forrás: AFP/Robyn Beck

Amint elindult közöttük a kémia, a párnak egy újabb akadállyal kezdett megküzdenie: mivel mindketten erős személyiségek, komoly kompromisszumokat kellett hozniuk a harmonikus kapcsolat érdekében. Drew azt is elárulta: két gyermekének apjában azt szereti legjobban, hogy teljesen más személlyé formálta őt. Korábbi kapcsolatai során sosem érezte azt, hogy valakihez igazán tartozott volna.

Az interjúból az is kiderült, hogy a színésznő a férjétől kapott szerelmesleveleiből egy könyvet akar összeállítani a gyermekei számára, az intim részleteket azonban ki fogja hagyni belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.