Műanyag zacskóval mentették meg a koraszülött kisbaba életét

Forrás: Northfoto -
műanyag koraszülött életmentés kisbaba orvos zacskó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál 3 hónappal korábban kellett világra segíteni Pixie Griffiths-Grantet, akit az orvosok jobb híján egy szupermarketben kapható plasztikzacskóval tartottak melegen.

Nem sok reményt fűztek az orvosok a kis Pixie Griffiths-Grandhez: a csöppséget a vártnál 3 hónappal korábban, a terhesség 28. hetében kellett kivenni édesanyjából.

Pixie és édesanyja, Sharon Forrás: Northfoto

Az orvosok ugyanis megállapították, hogy a kislány nem jut táplálékhoz az anyaméhben, nem fejlődik, ezért sürgősen császározni kellett.

A kislány mindössze fél kilóval jött a világra Forrás: Northfoto

"Amint megszületett, adtak neki egy aprócska sapkát, és egyenesen egy zacskóba tették a kis testét, hogy melegen tartsák.

"Táplálni a világot, energiát adni az életnek” - Valóban mindenhol tudatosan étkeznek?http://www.life.hu/drlife/20150929-elelmezesi-helyzet-ma-magyarorszagon-es-vilagviszonylatban.htmlMájusban kezdődött el a milánói expó, amelynek mottója "Táplálni a világot, energiát adni az életnek". A kreatív újrahasznosítás jegyében telik a rendezvény. De vajon mi a helyzet Magyarországon és a világon élelmezés terén? Utánajártunk. Dr. Life--"Abortálni kellett volna" – írták a kommentelők az agy nélkül született baba szüleinekhttp://www.life.hu/drlife/20150928-jaxon-buell-anencephaly-betegsegben-szuletett-agy-nelkul.htmlA fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el. Dr. Life--Horror! Véletlenül összeragasztotta a nővér egy 6 éves kisfiú szeméthttp://www.life.hu/drlife/20151016-egy-6-eves-kisfiu-clayton-cross-szemet-veletlenul-osszeragasztotta-egy-nover.htmlClayton Cross fejsérülése miatt érkezett az angliai Blayton kórházba, ahonnan az ápoló figyelmetlensége miatt részleges vaksággal távozott. Dr. Life--Ő az első baba, akinek az anyukája méhátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20150921-mehatultetes-utan-elsokent-szult-malin-stenberg.htmlA 37 éves Malin Stenberg az első nő, akinek méhtranszplantáció után gyereke született. Dr. Life--Lady Gaga betegségéről vallott: "Egész életemben szenvedtem a depressziótól, szorongástól"http://www.life.hu/drlife/20151017-depresszios-lady-gaga-demonjaival-nap-mint-nap-megkuzd-interjuban-meselt-rola.htmlA depresszió jelei és a velejáró szorongások mindennap jelentkeznek a kaméleon stílusú híres énekesnőnél - őszintén beszélt érzéseiről egy interjúban! Dr. Life--Ne! Itt az újabb emberi Ken babahttp://www.life.hu/drlife/20150617-mauricio-galdi-brazil-fiu-a-legujabb-emberi-ken-baba.htmlA brazil Mauricio Galdi eddig 8 plasztikai műtéten esett át, hogy igazán tökéletes külseje legyen: olyan, mint Ken babának.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.