Megrázó fotósorozatot közölt Stella McCartney

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
betegség mellrák Linda McCartney fotósorozat Paul McCartney Stella McCartney masztektómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Masztektómián átesett nők sebhelyeiről készült képsorozatot tett közzé honlapján Paul McCartney divattervező lánya.

Stella McCartney mindössze 27 éves volt, amikor elveszítette szeretett édesanyját, Lindát mellrák következtében. Paul McCartney lánya azóta élete egyik legfontosabb feladatának tekinti a halálos kór elleni küzdelmet.

Forrás: AFP/Kevin Mazur

A 44 éves divattervező rendhagyó fotósorozatot tett közzé weboldalán masztektómián átesett nőkről, amelyek mindegyikét a Surrey-ban élő fotográfus, Laura Dodsworth készítette könyvéhez, a Bare Realityhez. Kattints ide a képekért! Összesen 100 nő vetkőzött le és mesélte el betegsége történetét, és melleihez fűződő viszonyát.

Stella, aki korábban bevallotta, retteg a ráktól, tavaly Kate Mosst kérte fel egy provokáló kampányához, amely a szűrővizsgálatok fontosságára és a megelőzésre hívta fel a figyelmet.

Sir Paul McCartney leszokik a füvezésrőlhttp://www.life.hu/news/20150531-sir-paul-mccartney-leszokik-a-fuvezesrol.htmlA Beatlesből jól ismert Sir Paul McCartney mostantól tényleg igazi angol úriember lesz. Csak bort fog fogyasztani.News--Júj! A világ legkövérebb emberének eltávolítják a gyomra 70%-áthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151028-andres-moreno-450-kilos-ferfit-7-ember-szallitotta-korhazba-ahol-zsirleszivasa-lesz.htmlA 37 éves Andres Moreno a világ legkövérebb embere. Kórházba szállításához egy egész csapat férfira volt szükség. A 450 kilós Andresre komoly műtét vár: zsírfeleslegének egy részét eltávolítják. Ez Zsír!--Örömhír! Két hónap után kiengedték a kórházból Lázár Bencéthttp://www.life.hu/drlife/20151029-lazar-bence-ket-honap-utan-hazamehetett-a-korhazbol.htmlNégy napra elhagyhatta a kórházat az Újpest egykori focistája, Lázár Bence, akinél szeptember közepén diagnosztizáltak leukémiát. Dr. Life--Intim vallomás: Szinetár Dóra testképzavaros volthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151029-szinetar-dora-testkepzavaros-volt.htmlA színésznő nagyon szerencsés, hiszen, férje, Makranczi Zalán olyannak fogadja el amilyen, ő mégis nagyon odafigyel alakjára, hiszen bevallássa szerint, sosem volt elégedett magával. Ez Zsír!--Még nem tudni, adásba kerülhet-e, ahogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-arpa-attila-lelepett-friderikusz-sandor-musorabol-amit-lehetseges-hogy-leadnak-a-teveben.htmlEgyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. TV + Sztárok--Ilyen az élet Angelina Jolie oldalán: Brad Pitt őszintén vallott házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20151029-brad-pitt-szinesz-oszinten-vallott-hazassagarol-angelina-jolie-rol-es-csaladi-eleterol.htmlElismert színész, 6 gyerek büszke édesapja és övé a világ egyik leggyönyörűbb nője – Brad Pitt a V magazinnak adott interjújában avatta be az olvasókat, milyen az élet Angelina Jolie oldalán. Család--Durva tévedés! Eltávolították egy terhes nő méhéthttp://www.life.hu/drlife/20150824-eltavolitottak-egy-terhes-no-mehet.htmlEgy connecticuti nőgyógyász súlyos hibát követett el: eltávolította egy várandós nő méhét.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.