A sörtől jobbak lesznek a férfiak az ágyban? Úgy tűnik, igen!

Forrás: Thinkstock -
terapeuta pénisz szex férfi alkohol sör egészség libidó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint nem csupán az egészségüket óvhatják a pasik, ha rendszeresen fogyasztják ezt az alkoholos nedűt, hanem még a szexuális teljesítményüket is fokozhatják vele.

Dr. Kat Van Kirk Los Angeles-i szexterapeuta szerint érdemes időnként egy közös sörözésre invitálni a párunkat, mert garantáltan jót teszünk vele neki is, és ágybeli teljesítményének is.

Forrás: Thinkstock

A doktornő az Askmen oldalán világított rá arra, hogy mértékkel fogyasztva késleltethetjük vele a pasik orgazmusát, ezzel pedig még hosszabbra nyújthatjuk az együttlét időtartamát – hiszen jól tudjuk, hogy a nőknek sokkal nehezebb elérni a csúcsra, mint az erősebb nem tagjainak.

És ez még nem minden: a sörben lévő vas javítja a vérkeringést mind a testben, mind pedig a péniszben, a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok pedig (amelyekből különösen sok található a barna sörben) segítik az emésztést, intenzívebbé teszik a merevedést, és még a libidót is növelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.